FOTO, VIDEO - Cumplit accident cu trei morți și doi răniți, în urma ciocnirii frontale dintre o mașină din Botoșani și o autoutilitară!

Tragedie în Ajunul Crăciunului! Trei persoane care se aflau într-o mașină înmatriculată în Botoșani și-au pierdut viața în urma unui impact violent cu o autoutilitară. Alte două persoane sunt rănite.

FOTO, VIDEO - Cumplit accident cu trei morți și doi răniți, în urma ciocnirii frontale dintre o mașină din Botoșani și o autoutilitară!

Trei persoane au murit intr-un accident rutier petrecut in judetul Constanta, dupa ce doua autoturisme - o mașină cu număr de Botoșani și o autoutilitară - s-au ciocnit violent pe DN 2A, alte doua persoane fiind ranite in evenimentul rutier.

Potrivit politistilor, accidentul rutier s-a petrecut luni dimineata, pe DN 2A, intre localitatile Crucea si Galbiori, dupa ce autoturismul inmatriculat in Botosani a patruns pe contrasens si apoi a intrat in coliziune cu o alta masina, ce se deplasa regulamentar.

Soferul autoturismului ar fi pierdut controlul volanului intr-o curba si a patruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune frontala cu autoutilitara. In urma impactului au rezultat cinci victime, trei din autoturism si doua din autoutilitara.


La accident au intervenit pompierii cu o autospeciala de stingere a incendiilor si cu modul de descarcerare, dar si un echipaj de descarcerare de la Detasamentul Palas al ISU "Dobrogea", o autospeciala a Serviciului de Ambulanta si elicopterul SMURD.

In urma impactului, trei persoane au murit pe loc, iar alte doua au fost ranite, dar acestea au refuzat sa fie transportate la spital.

Politistii de la Circulatie fac cercetari la fata locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. Traficul se desfasoara alternativ, prin dirijarea politiei rutiere.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Iftime dinamitează Superliga. Vrea 3-0 la „masa verde”. „Vorbesc cu avocatul!”

astăzi, 09:43
4

Cosmin Mateimijlocașul de la Sepsi, a fost depistat pozitiv la o substanță interzisă de Agenția Mondială Antidoping: 5-metilhexan-2-amină.Matei nu este suspendat provizoriu, având nor...

Veste mare! Angajații din Botoșani care vor beneficia de majorări salariale!

astăzi, 09:24
109

Este vorba despre specialiștii care lucrează în muzee și biblioteci, angajați care se regăsesc și în instituțiile de cultură din Botoșani.Astfel, din luna aprilie, angajații ...

(P) Ghidul complet pentru amenajarea unei bucătării noi

astăzi, 09:07
33

Amenajarea unei bucătării noi este un proiect plin de provocări și potențial creativ. Fie că te pregătești să construiești de la zero sau să renovezi complet, fiecare aspect al amenajării ...