FOTO - Mașină în șanț din cauza drumului, oamenii arată cu degetul către primar: "Strălucește gheața pe asfalt și tu stai bine mersi în pat"

FOTO - Mașină în șanț din cauza drumului, oamenii arată cu degetul către primar: "Strălucește gheața pe asfalt și tu stai bine mersi în pat"


Foto: RADAR BOTOSANI OFICIAL (Control trafic)

Chiar dacă au fost nenumărate avertizări de polei, emise de Administrația Națională de Meteorologie, puțini primari din județul Botoșani au luat măsuri pentru evitarea accidentelor pe șosele. Botoșănenii au sesizat situații în care, din cauza poleiului, s-au produs accidente rutiere, fiind și numeroase mașini care au ajuns în șanț. 

Un astfel de caz a fost înregistrat miercuri seara, în satul Sarafinești, comuna Corni, din județul Botoșani. Conducătorul auto a pierdut controlul volanului, mașina ajungând în șanțul de pe marginea drumului. Oamenii din sat spun că drumul este aproape impracticabil din cauza poleiului, fapt confirmat și de imaginile de mai jos. "Unde e nisipul, domnul primar? Și era cât pe cât să mai intre încă câteva mașini în șanț... Strălucește gheața pe asfalt și tu stai bine mersi în pat...", a scris un cetățean din Corni.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
2

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
139

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
74

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...