FOTO - Imagini incredibile în traficul din Botoșani. Oamenii sunt revoltați: "Ieșim în stradă!"

FOTO - Imagini incredibile în traficul din Botoșani. Oamenii sunt revoltați: "Ieșim în stradă!"

   Foto: RADAR BOTOSANI OFICIAL (Control trafic)

Încă un episod dureros s-a petrecut luni, pe străzile din municipiul Botoșani. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă o botoșăneancă spune că nepoțica ei s-a speriat îngrozitor atunci când a văzut tramvaiul sărind de pe șine. "Stai la semafor sa te trezesti cu tramvaiul peste tine", spune un alt cetățean.

De data aceasta s-a întâmplat pe strada Primăverii, în sensul giratoriu, la Capătul lui 1, pe linia de circulație a tramvaiului 102. Incidentul vine după altele, undele dintre ele foarte grave, care pun în pericol siguranța circulației. Pe 7 iunie, un astfel de incident a avut loc în zona IRE. Ca de fiecare dată, cetățenii s-au arătat indignați de situația transportului local, mulți dintre aceștia manifestându-și îngrijorarea că oricând se poate produce o tragedie. 

Botoșănenii atrag atenția și asupra căilor de rulare, care au devenit adevărate capcane pentru șoferi, aceștia semnalând de nenumărate ori incidente de acest fel, în urma cărora se aleg cu anvelopele distruse. Însă mai presus de toate, spun botoșănenii, tramvaiele sunt tot mai nesigure, o tragedie putându-se întâmpla în orice clipă.

Și de data asta, botoșănenii și-au arătat din nou indignarea pe rețelele de socializare, solicitând ca administrația locală să ia măsuri:

"Ar trebui să nu mai circule nimeni cu ele. Să tragem un semnal de alarmă din partea noastră. Chiar trebuie să moară cineva ca să se facă ceva bun?"

"Dar chiar nu se poate face o reclamatie, ceva... Sa le opreasca... Astea nu au si ele de trecut o revizie sau ceva?? Totusi in zilele cu trafic aglomerat, sunt 30-40 de persoane in caruta aia.... Daca se rastoarna e belea...sau se asteapta sa se intample o nenorocire ca sa se ia masuri...."

"Sa-i dea in judecata, e vorba despre siguranța noastra, nu e greu sa stai la semafor sa te trezesti cu tramvaiul peste tine. Acuma trebuie sa te feresti de tramvaie cand treci strada, masinile nu mai sunt un pericol".

"Fereasca Dumnezeu nimeni nu vede nimeni nu aude la noi trebuie sa fie o nenorocire și apoi se iau masuri domnilor care sunteți în măsura faceți ceva !!!!! pana nu e prea târziu! !!!"

"Deci pana nu ieșim în strada pentru treaba asta nu o ia nimeni masuri privind acest morman de fier vechi care circula pe strazi".





Foto: RADAR BOTOSANI OFICIAL (Control trafic)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
238

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
177

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
123

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...