Flagrant în Piața Centrală: Prinsă chiar când fura din geanta unei tinere un portofel cu 2.000 de lei!

Flagrant în Piața Centrală: Prinsă chiar când fura din geanta unei tinere un portofel cu 2.000 de lei!
La un pas de a rămâne fără 2.000 de lei! Din fericire, în Piața Centrală a municipiului Botoșani se aflau polițiștii, care au văzut cum femeia de 39 de ani sustrăgea din geanta tinerei portofelul. 

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani au desfăşurat, marți, o acţiune pe raza municipiului Botoşani, în scopul prevenirii infracţiunilor contra patrimoniului şi a actelor ilicite de comerţ.
 
Cu ocazia acţiunii, poliţiştii au depistat în flagrant o femeie de 39 de ani care, în timp ce se afla în Piaţa Centrală din municipiul Botoşani, a sustras din geanta unei alte femei, de 24 de ani, un portofel în care se afla suma de 2.000 de lei.
 
Potrivit reprezentanților IPJ Botoșani, cea în cauză a fost reţinută pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, pe numele său fiind deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean reținut de polițiști după ce a pipăit o fată!

astăzi, 11:05
45

În cursul zilei de marți, 15 aprilie 2024, polițiștii din Hlipiceni au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 34 de ani.Botoșăneanul este bănuit ...

Lucian Trufin, candidat PSD la Consiliul Județean: „Voi continua programul de modernizare a drumurilor județene realizat de Doina Federovici”

astăzi, 10:56
18

Dezvoltarea infrastructurii rutiere județene a cunoscut un ritm fără precedent în mandatul de președinte al Consiliului Județean deținut de Doina Federovici. O treime din totalul drumurilo...

Cum a ajuns să fie ținut un spital nou-nouț din Botoșani cu lacătul pe ușă patru ani. A costat peste trei milioane de euro!

astăzi, 10:24
162

Spitalul de boli paliative din Botoșani, singura unitate spitalicească ridicată de la zero în ultimele trei decenii în județ, pentru care s-au plătit 3.2 milioane de euro, zace î...