Flagrant în Piața Centrală: Prinsă chiar când fura din geanta unei tinere un portofel cu 2.000 de lei!

Flagrant în Piața Centrală: Prinsă chiar când fura din geanta unei tinere un portofel cu 2.000 de lei!
La un pas de a rămâne fără 2.000 de lei! Din fericire, în Piața Centrală a municipiului Botoșani se aflau polițiștii, care au văzut cum femeia de 39 de ani sustrăgea din geanta tinerei portofelul. 

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani au desfăşurat, marți, o acţiune pe raza municipiului Botoşani, în scopul prevenirii infracţiunilor contra patrimoniului şi a actelor ilicite de comerţ.
 
Cu ocazia acţiunii, poliţiştii au depistat în flagrant o femeie de 39 de ani care, în timp ce se afla în Piaţa Centrală din municipiul Botoşani, a sustras din geanta unei alte femei, de 24 de ani, un portofel în care se afla suma de 2.000 de lei.
 
Potrivit reprezentanților IPJ Botoșani, cea în cauză a fost reţinută pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, pe numele său fiind deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșani: Amendat cu 400 de lei pentru că își satisfăcea nevoile fiziologice in locuri publice!

astăzi, 16:12
307

În intervalul 17-20 februarie 2019, polițiștii locali au desfășurat activități pentru asigurarea unui climat de ordine și curățenie pe raza municipiului Botoșani, urmărindu-se re...

Simulare pentru BAC în fiecare an, de la clasa a IX-a până la a XII-a? Andronescu: "Creștem presiunea, să se pregătească pentru examenul final"

astăzi, 14:29
131

Elevii de clasa a VII-a vor susține peste o lună simularea Evaluării naționale, a anunțat oficial ministrul Educației, în cadrul unei conferințe de presă. "Avem evaluări la clasele...

Comisia Europeană nu a primit nicio cerere de finanțare pentru autostrada A8 Tg Mureș - Tg Neamț

astăzi, 14:24
124

PSD a alocat prea puțini bani pentru completarea studiului de fezabilitate pentru Autostrada A8 Târgu Mureș - Târgu Neamț (210 km) și guvernul nu a cerut nici banii și nici asistența...