Flăcări stinse după patru ore. Cauza incendiului pare să fie acțiunea intenționată! FOTO

Din ce în ce mai dese cazurile în care diverși indivizi aleg drept metodă de răzbunare incendierea furajelor. Pentru lichidarea incendiilor se depun eforturi uriașe, pompierii luptând ore întregi cu flăcările, unul dintre obiective fiind de fiecare dată și acela de a evita extinderea incendiului la clădiri sau alte depozite de furaje.  

Flăcări stinse după patru ore. Cauza incendiului pare să fie acțiunea intenționată! FOTO

Un localnic din satul Dragalina, comuna Cristinești, a rămas fără o parte din hrana pentru animale în urma unui incendiu produs în noaptea de marți spre miercuri. Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Nicolae Iorga" al Județului Botoșani a fost solicitat să intervină puțin după ora 22.00.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detașamentelor de Pompieri Dorohoi și Botoșani, cu trei autospeciale cu apă și spumă, precum și voluntarii din comună, cu două utilaje ce aparțin primăriei.

La sosirea salvatorilor la fața locului, ardea o cantitate mare de furaje, existând pericolul de propagare a flăcărilor la un alt depozit de furaje, dar și la clădirile din gospodărie.

Intervenția a fost îngreunată de cantitatea mare de furaje care întrețineau arderea. Pe timpul intervenției, autospecialele au fost realimentate de mai  multe ori. Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor au intervenit 21 pompieri militari și voluntari, mai bine de patru ore. Pagubele au fost estimate la cca. 13.000 lei. S-au salvat și protejat bunuri materiale în valoare de cca. 65.000 lei.

Cauza probabilă de incendiu o constituie acțiunea intenționată. 




(Foto: ISU Botoșani)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
39

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
75

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
86

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...