Flăcări uriașe în municipiul Botoșani! Incendii în lanț la transformatoarele electrice, o mașină a luat foc! FOTO
INCENDIU!

Mai multe incendii au izbucnit, sâmbătă, în municipiul Botoșani după ce o parte dintre transformatoarele electrice au luat foc.

Flăcări uriașe în municipiul Botoșani! Incendii în lanț la transformatoarele electrice, o mașină a luat foc! FOTO

Cel mai puternic incendiu a izbucnit la intrarea în municipiul Botoșani dinspre Cătămărăști. Un transformatorul electric aflat în zona unde întoarce tramvaiul a luat foc flăcările ajungând la câțiva metri înălțime, fumul gros putând fi observat din oraș.

Patru autospeciale din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență au ajuns la fața locului și intervin pentru stingerea incendiului. În apropiere este și un peco, polițiștii închizând circulația pe una dintre străzile adiacente.

Un alt transformator a luat foc în zona Stadionului Mecanex, iar un altul lângă Poliția Rutieră. Se pare că scânteile care au sărit de la transformatorul care a luat foc lângă Poliția Rutieră au aprins un autoturism taxi care era parcat în zonă, acesta fiind distrus în partea din față.

"Aici avem un punct de transformare este cu ulei a cărei temperatură de fierbere este foarte mare şi se lucrează la răcirea lui", spune Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.  

De asemenea, lângă Electrocontact un copac a luat foc, după ce s-ar fi produs o explozie la un cablu electric. Circulația pe Calea Națională, de la Electrocontact până la strada Cornișa, se desfășoară pe contrasens.

În ajutorul pompierilor de la Detașamentul Botoșani au venit și autospeciale de la Dorohoi. 














 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

astăzi, 20:34
10

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

astăzi, 19:51
51

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
45

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...