Flăcări uriașe în municipiul Botoșani! Incendii în lanț la transformatoarele electrice, o mașină a luat foc! FOTO
INCENDIU!

Mai multe incendii au izbucnit, sâmbătă, în municipiul Botoșani după ce o parte dintre transformatoarele electrice au luat foc.

Flăcări uriașe în municipiul Botoșani! Incendii în lanț la transformatoarele electrice, o mașină a luat foc! FOTO

Cel mai puternic incendiu a izbucnit la intrarea în municipiul Botoșani dinspre Cătămărăști. Un transformatorul electric aflat în zona unde întoarce tramvaiul a luat foc flăcările ajungând la câțiva metri înălțime, fumul gros putând fi observat din oraș.

Patru autospeciale din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență au ajuns la fața locului și intervin pentru stingerea incendiului. În apropiere este și un peco, polițiștii închizând circulația pe una dintre străzile adiacente.

Un alt transformator a luat foc în zona Stadionului Mecanex, iar un altul lângă Poliția Rutieră. Se pare că scânteile care au sărit de la transformatorul care a luat foc lângă Poliția Rutieră au aprins un autoturism taxi care era parcat în zonă, acesta fiind distrus în partea din față.

"Aici avem un punct de transformare este cu ulei a cărei temperatură de fierbere este foarte mare şi se lucrează la răcirea lui", spune Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.  

De asemenea, lângă Electrocontact un copac a luat foc, după ce s-ar fi produs o explozie la un cablu electric. Circulația pe Calea Națională, de la Electrocontact până la strada Cornișa, se desfășoară pe contrasens.

În ajutorul pompierilor de la Detașamentul Botoșani au venit și autospeciale de la Dorohoi. 














 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
19

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
813

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....

Percheziții, în această dimineață, la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani! (Foto)

astăzi, 10:10
1106

Anchetatorii DGA au descins în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, fiind vizate persoane din conducerea unității medicale.Pentru moment, a fost sig...