Fetiță rănită grav într-un accident, preluată de elicopterul SMURD!

Fetiță rănită grav într-un accident, preluată de elicopterul SMURD!

Un grav accident s-a produs vineri, la Vorona, o fetiță de numai 6 ani fiind grav rănită. 

Victima a fost transportată inițial la secția de Pediatrie a Spitalului Mavromati Botoșani, însă starea ei fiind foarte gravă s-a apelat la ajutorul aeronavei SMURD pentru a o transporta la o unitate medicală din Iași. 

Din primele informații, se pare că fetița a ieșit în stradă fără să se asigure, moment în care a fost surprinsă de o mașină. Copila a suferit leziuni grave, mai ales în zona capului.

Elicopterul SMURD a aterizat pe poligonul Unității Militare 01189, de unde a preluat fetița rănită.

Conducătorul auto, un tânăr de 19 ani, a spus că fetița a ieșit brusc în fața mașinii, astfel că i-a fost imposibil să mai evite impactul. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliția a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și, în urma cercetărilor, va stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs evenimentul rutier.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
7

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
29

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
27

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...