Femeile care s-au bătut în Parcul Tineretului, amendate cu 1500 lei! Scandalagii culeși de jandarmi de pe stradă

Femeile care s-au bătut în Parcul Tineretului, amendate cu 1500 lei! Scandalagii culeși de jandarmi de pe stradă

Locuitorii unei zone din cartierul Parcul Tineretului au avut parte de un spectacol pe cinste în seara zilei de marți, 11 iulie, în jurul orei 23.00.
"Protagonistele" scandalului, pentru că despre câteva femei a fost vorba, s-au lovit reciproc, potolindu-se doar în urma intervenției jandarmilor, care au condus cinci persoane la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani.

De la ce a izbucnit scandalul nu se știe, cert este că jandarmii au amendat trei femei cu amenzi în valoare totală de 1500 de lei, pentru adresare de injurii, provocare de scandal și tulburarea liniștii publice, informează comunicatul Compartimentui Informare şi Relaţii Publice din cadrul IJJ Botoșani. Citeste mai mult aici: Scandal la ghetourile din Parcul Tineretului! Au intervenit mascații, mai multe persoane ridicate! FOTO

De altfel, nu este primul eveniment la care au intervenit oamenii legii. Nici nu începuse bine ziua că jandarmii au depistat trei tineri care mergeau pe partea carosabilă a Bulevardului Mihai Eminescu. La solicitarea de a se deplasa pe trotuar, unul dintre tineri, aflat sub influența băuturilor alcoolice, le-a adresat injurii și a devenit foarte recalcitrant, impunându-se folosirea forței pentru încătușarea acestuia, în conformitate cu prevederile legale. "Circul" făcut s-a soldat cu o amendă de 400 de lei și internarea la secția de psihiatrie a Spitalului Mavromatti, dispusă de personalul medical de la Unitatea de Primire a Urgențelor.

În ambele cazuri, jandarmii au fost sprijiniți de efectivele de poliție aflate în serviciu, în vederea luării măsurilor legale impuse de lege.

Cinci tineri care nu au înțeles faptul că nu este permis consumul de băuturi alcoolice în locuri publice au fost și ei sancționați de jandarmi în seara aceleiași zile, trei dintre ei alegând pentru consumul berii esplanada Casei Sindicatelor.

"Cetățenii Botoșaniului au fost destul de liniștiți în noaptea care a urmat, cu excepția a două femei care, în jurul orei 03.00, una pe Bulevardul Mihai Eminescu, iar cealaltă pe strada Ion Pillat, au strigat și au țipat cum au știut ele mai bine. Jandarmii nu au scăpat nici ei de injuriile adresate de cele două femei, doar amenzile de 1000 de lei, respectiv 600 de lei, readucând liniștea atât de necesară pe străzile urbei", transmit reprezentanții IJJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
348

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
45

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
305

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...