Femeie târâtă prin parcarea unui supermarket din Botoșani, după ce s-a băgat sub o mașină! FOTO

O familie din Botoșani a trăit "aventura" vieții, duminică după-amiază, când a mers la un supermarket din municipiu, din apropierea Gării, pentru a face cumpărături.

 

Femeie târâtă prin parcarea unui supermarket din Botoșani, după ce s-a băgat sub o mașină! FOTO

Cei doi botoșăneni, soț și soție, au parcat mașina lângă gardul ce desparte supermarketul de parcarea unui alt centru comercial din zonă.

Au intrat în magazin, au făcut cumpărărturi, după care le-au pus în portbagaj, observând o geantă abandonată. Au dus geanta în magazin și au urcat în mașină. La scurt timp după ce au parcurs câțiva metri prin parcare au observat că oamenii care ieșeau din magazin se uitau îngroziți spre autoturismul lor iar o femeie țipa după ajutor. 

Au oprit autoturismul și când au coborât au observat cu groază că tocmai tărâseră cu mașina o femeie. Se pare că în timp ce cei doi se aflau în magazin, femeia, în vârstă de 30 de ani, s-a băgat sub autoturism iar în momentul în care mașina a pornit a fost agățată și târâtă pe asfalt câțiva metri.

Șoferul, în vârstă de 59 de ani, a sunat la 112, la fața locului sosind echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă și două echipaje de poliție.

După ce cu greu a fost desprinsă de sub maşină, şoferil acesteia fiind nevoit să o ridice, femeia care se agăţase cu toate puterile a fost transportată la spital cu câteva escoriații la nivelul umărului.

Urmează ca polițiștii să vizioneze înregistrările surprinse de camerele video din zonă să vadă în ce circumstanțe femeia a ajuns sub autoturism.

Cei doi soți erau marcaţi de păţanie. "Cum, să vii la cumpărături şi să păţeşti aşa ceva?", spunea şoferul autoturismului.




 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim pe Sfinţii Mucenici Hrisant şi Daria, Claudiu şi Ilaria; Sfântul Mucenic Marian diaconul (Zi aliturgică. Canonul Mare)

astăzi, 07:00
5

Sfântul Hrisant († 283) era din Egipt, dar s-a mutat la Roma împreună cu tatăl său, Polemon, care era păgân. După ce a învăţat toată filosofia păgână, Hr...

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
352

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5639

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...