Femeie târâtă prin parcarea unui supermarket din Botoșani, după ce s-a băgat sub o mașină! FOTO

O familie din Botoșani a trăit "aventura" vieții, duminică după-amiază, când a mers la un supermarket din municipiu, din apropierea Gării, pentru a face cumpărături.

 

Femeie târâtă prin parcarea unui supermarket din Botoșani, după ce s-a băgat sub o mașină! FOTO

Cei doi botoșăneni, soț și soție, au parcat mașina lângă gardul ce desparte supermarketul de parcarea unui alt centru comercial din zonă.

Au intrat în magazin, au făcut cumpărărturi, după care le-au pus în portbagaj, observând o geantă abandonată. Au dus geanta în magazin și au urcat în mașină. La scurt timp după ce au parcurs câțiva metri prin parcare au observat că oamenii care ieșeau din magazin se uitau îngroziți spre autoturismul lor iar o femeie țipa după ajutor. 

Au oprit autoturismul și când au coborât au observat cu groază că tocmai tărâseră cu mașina o femeie. Se pare că în timp ce cei doi se aflau în magazin, femeia, în vârstă de 30 de ani, s-a băgat sub autoturism iar în momentul în care mașina a pornit a fost agățată și târâtă pe asfalt câțiva metri.

Șoferul, în vârstă de 59 de ani, a sunat la 112, la fața locului sosind echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă și două echipaje de poliție.

După ce cu greu a fost desprinsă de sub maşină, şoferil acesteia fiind nevoit să o ridice, femeia care se agăţase cu toate puterile a fost transportată la spital cu câteva escoriații la nivelul umărului.

Urmează ca polițiștii să vizioneze înregistrările surprinse de camerele video din zonă să vadă în ce circumstanțe femeia a ajuns sub autoturism.

Cei doi soți erau marcaţi de păţanie. "Cum, să vii la cumpărături şi să păţeşti aşa ceva?", spunea şoferul autoturismului.




 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
346

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
45

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
303

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...