Femeie moartă în casa cuprinsă de flăcări! FOTO, VIDEO
UPDATE!

Tragedie într-o localitate din  judeţul Botoşani. O femeie în vârstă de 67 de ani şi-a pierdut viaţa după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de un incendiu. Eforturile vecinilor de a o salva au fost zadarnice, unul dintre aceştia fiind afectat de flăcările puternice.

Femeie moartă în casa cuprinsă de flăcări! FOTO, VIDEO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

De o teribilă moarte a avut parte o femeie de 67 de ani din Rădenii Vechi, comuna Frumuşica, luni dimineaţă. Masivă şi cu dificultăţi de deplasare, cauzate de o pareză, femeia nu a putut fi salvată de vecinii ei, veri drepţi, care au sărit să o ajute să nu piară în flăcări. S-au retras însă neputincioşi din faţa focului care a cuprins treptat toată casa.

Femeia gătea la sobă, în partea din spate a casei, şi cel mai probabil, focul făcut duminică seară nu fusese stins complet când femeia a mers la culcare. Se pare că un jar a căzut din sobă pe covor, iar totul a ars mocnit până dimineaţă, când s-a extins în toată casa, inclusiv în camera în care dormea femeia. A încercat să se salveze, ridicându-se din pat, însă nu a ajuns prea departe, iar verii ei, care au văzut flăcările, nu au reuşit să o ajute. "Eu am 50 de kilograme, ea avea peste 100. Nu am putut să o trag afară şi ea îmi spunea "Nu mă lăsa, nu mă lăsa". M-a părlit flacăra pe faţă şi pe mâini şi a venit celălalt văr şi m-a tras afară să nu mor şi eu", spunea bărbatul, rămas fără sprâncene.

"Detaşamentul de Pompieri Botoşani a fost solicitat la un incendiu produs la o casă de locuit din localitatea Rădeni, comuna Frumuşica. La locul intervenţiei, acoperişul ardea în totalitate pe o suprafaţă de 120 de metri pătraţi, cu posibilităţi de propagare la locuinţele vecine. Din păcate, proprietara locuinţei a fost găsită decedată", spune plutonierul major Alin Carp, şeful turei de serviciu.

Focul a fost atât de puternic încât a distrus aproape tot ce femeia care şi-a pierdut viaţa avea agonisit. 

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă urmează să stabilească cauza producerii acestui incendiu, asta în condiţiile în care vecinii cred că totul ar fi pornit de la un scurtcircuit, dat fiind că televizorul din casă funcţiona continuu.













 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
55

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
195

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
329

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...