Femeie luată pe capotă lângă Biserica Sfântul Gheorghe! FOTO
ACCIDENT!

O botoşăneancă a ajuns la spital cu traumatisme uşoare după ce a fost victima unui accident rutier petrecut în apropierea Bisericii Sfântul Gheorghe din municipiul Botoșani.

Femeie luată pe capotă lângă Biserica Sfântul Gheorghe! FOTO

 autoarea accidentului cu poliţiştii  Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Femeia traversa strada Victoriei în apropierea Bisericii Sf. Gheorghe când conducătoarea auto a unui Audi cu numere de Suceava care urca pe strada Poştei, dinspre staţia de taxi, cu intenția de a vira dreapta, spre Victoriei, a lovit-o.

Femeia s-a prăbuşit pe carosabil, iar în câteva minute, mai mulţi tineri de etnie romă s-au adunat la locul accidentului, încercând să o ridice pe femeie şi interzicând martorilor să sune la 112.

Cu toate acestea, la locul accidentului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie şi echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă care a preluat victima şi a transportat-o la Unitatea de Primire a Urgenţelor.

Femeia aflată la volanul autoturismului Audi, în vârstă de 37 de ani, din Ştefăneşti, este cercetată pentru vătămare corporală din culpă.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
122

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
255

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
119

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...