Femeie luată pe capotă lângă Biserica Sfântul Gheorghe! FOTO
ACCIDENT!

O botoşăneancă a ajuns la spital cu traumatisme uşoare după ce a fost victima unui accident rutier petrecut în apropierea Bisericii Sfântul Gheorghe din municipiul Botoșani.

Femeie luată pe capotă lângă Biserica Sfântul Gheorghe! FOTO

 autoarea accidentului cu poliţiştii  Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Femeia traversa strada Victoriei în apropierea Bisericii Sf. Gheorghe când conducătoarea auto a unui Audi cu numere de Suceava care urca pe strada Poştei, dinspre staţia de taxi, cu intenția de a vira dreapta, spre Victoriei, a lovit-o.

Femeia s-a prăbuşit pe carosabil, iar în câteva minute, mai mulţi tineri de etnie romă s-au adunat la locul accidentului, încercând să o ridice pe femeie şi interzicând martorilor să sune la 112.

Cu toate acestea, la locul accidentului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie şi echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă care a preluat victima şi a transportat-o la Unitatea de Primire a Urgenţelor.

Femeia aflată la volanul autoturismului Audi, în vârstă de 37 de ani, din Ştefăneşti, este cercetată pentru vătămare corporală din culpă.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Porumbei cu idei de Ziua Francofoniei, la Botoșani! FOTO, VIDEO

astăzi, 17:57
8

Câteva sute de porumbei de hârtie au poposit ieri, la manifestarea de Ziua Francofoniei, oferită de Centrul Europe Direct Botoșani la Uvertura Mall, în compania a două școli gimn...

Parfumul de lavandă botoșănean! FOTO

astăzi, 17:11
151

În luna mai a anului 2014, doi tineri, Emanuela și Andreas Holercă, au investit inițial 5.000 de euro în plantarea unui număr de 14.500 butaşi de Lavandula angustifolia Blue Scent, pe...

"Postul, exercițiu pentru libertate", conferința susținută de Arhimandrit Nicodim Petre la Biserica Vovidenia Botoșani!

astăzi, 16:43
69

Biserica Ortodoxă organizează în perioada Postului Sfintelor Paşti mai multe activităţi cu credincioşii, între acestea fiind conferinţele şi întâlnirile duhovniceşti....