Femeie de 44 de ani găsită moartă de fiu!

Femeie de 44 de ani găsită moartă de fiu!

Tragedie într-o familie de 44 de ani, din județul Botoșani. O femeie în vârstă de 44 de ani a murit chiar sub ochii fiului care a găsit-o prăbușită în bucătărie.

Femeia, din localitatea Bădiuți, fusese externată de două zile din Spitalul Județean Mavromati după ce a suferit mai multe traumatisme în urma unei căzături din pod.

Sâmbătă acesteia i s-a făcut rău și s-a prăbușit în bucătărie. Fiul ei, de 16 ani, a gasit-o și a sunat la 112 după ajutor.

În scurt timp la fața locului a ajuns o ambulanță cu medic, fiind începute manevrele de resuscitare dar din păcate femeia nu a mai putut fi salvată, cel mai probabil suferind un stop cardio-respirator. 

Cadavrul a fost ridicat de medicina legală pentru efectuarea necropsiei, iar polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Actorii botoșăneni care au călcat pe covorul roșu de la Cannes revin în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:55
41

Comunitatea Rușilor Lipoveni din Botoșani, împreună cu Uniunea Armenilor din România - sucursala Botoșani, invită publicul pe 24 martie, la ora 12.30, în Sala “Eminescu&rd...

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
92

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
1087

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....