Femeie complet dezbrăcată pe stradă, dusă la Psihiatrie: Arunca cu pietre în mașini și făcea gesturi obscene către șoferi!

Femeie complet dezbrăcată pe stradă, dusă la Psihiatrie: Arunca cu pietre în mașini și făcea gesturi obscene către șoferi!

În cursul zilei de miercuri, la ora 14.45, patrula Poliţiei Locale Botoșani a depistat o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care la intersecţia străzii Împărat Traian cu strada Săvenilor arunca cu pietre în autoturismele aflate în trafic.

Mai mult, șoferii au reclamat faptul că femeia făcea și gesturi obscene, aceasta fiind dezbrăcată complet, fapt confirmat și de către reprezentanții Poliției Locale.

"Persoana în cauză se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi avea un comportament neadecvat, nefiind posibilă stabilirea cu exactitate a identităţii acesteia", informează reprezentanții Poliției Locale Botoșani.

A fost solicitat un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Botoşani, care a preluat persoana în cauză şi a transportat-o la Spitalul de Psihiatrie.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
91

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
49

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
52

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...