Femeie bătută până la moarte! Agresorul a fost reţinut!

O femeie de 54 de ani din Româneşti, județul Botoșani, a fost ucisă în bătaie în noaptea de marţi spre miercuri, pe fondul unui conflict iscat din frustrări şi consum de alcool. Principalul suspect, partenerul ei de viaţă, a fost reţinut.

Femeie bătută până la moarte! Agresorul a fost reţinut!

Un individ de 38 de ani, cioban la o stână din Cucureni, în apropiere de Ştefăneşti, a fost reţinut miercuri după-amiază, fiind principalul suspect într-un caz de lovituri cauzatoare de moarte.

Fapta s-a petrecut în noaptea de marţi spre miercuri, în apropiere de curtea casei în care locuiau cei doi.

"Bărbatul locuia cu concubina lui la Româneşti şi o zi pe săptămână era liber. Marţi a fost ziua lui liberă şi când a venit acasă de la stână a izbucnit un conflict cu partenera de viaţă. Pe fondul consumului excesiv de alcool, bărbatul a lovit-o pe femeie în repetate rânduri, aceasta pierzându-şi viaţa", spune procurorul Valeriu Chihaia, şeful Secţiei de Urmărire Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Miercuri, medicii legişti au efectuat necropsia şi au stabilit că moartea a survenit unei hemoragii puternice cauzată de loviturile aplicate de către suspect.

a atare, individul a fost reţinut, urmând ca joi să fie prezentat instanţei de drepturi şi libertăţi a Tribunalui Botoşani cu propunere de arestare preventivă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cornel Șfaițer și-a anunțat retragerea de la FC Botoșani. "A fost o perioadă extraordinar de frumoasă!"

astăzi, 12:54
638

Un anunț a luat prin surprindere lumea sportului botoșănean și nu numai. Cornel Șfaițer, președintele FC Botoșani, a decis să facă "un pas în spate", acuzând divergenț...

EURES: 412 locuri de muncă în Olanda!

astăzi, 12:18
211

Botoșănenii interesați să lucreze pentru angajatorii din Olanda au la dispoziție posturi de operatori la mașini pentru bulbi de flori, la sortare și împachetare bulbi de flori, culegător...

Comunicat - Marius Budăi: "Antreprenorii care au firme vor putea retrage dividendele în fiecare trimestru, nu doar la finalul anului fiscal"

astăzi, 12:11
118

Parlamentarul PSD Marius Budăi, președintele Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților, a anunțat că Parlamentul a adoptat și a trimis spre promulgare legea care oferă f...