Femeia dispărută de sâmbătă la amiază nu a fost găsită. Pompierii continuă căutările! FOTO, VIDEO

Femeia dispărută de sâmbătă la amiază nu a fost găsită. Pompierii continuă căutările! FOTO, VIDEO

Pompierii militari și voluntarii au continuat și duminică misiunea de căutare a femeii dispărută încă de sâmbătă la amiază. La misiune participă 17 pompieri, cu o barcă și accesorii specifice. Căutările se desfășoară atât pe pârâul care trece pe lângă casa femeii, cât și pe râul Sitna, pe o distanță de circa 15 kilometri. 

Misiunea de căutare a început sâmbătă seara. Pompierii și voluntarii din localitatea Bâznoasa, comuna Lunca, județul Botoșani, au fost solicitați după ce femeia în vârstă de 69 de ani a fost dată dispărută.

Cel care a solicitat ajutor la 112 a fost chiar primarul comunei, care a anunțat că de sâmbătă la amiază, de la ora 13.00, femeia nu a mai fost văzută. Nici la telefon nu a mai răspuns, astfel că îngrijorarea vecinilor a devenit din ce în ce mai mare, mai ales că prin spatele casei în care locuiește femeia trece un pârâu. Sătenii spun că este posibil ca femeia să fi fost luată de viitură, după ploaia căzută sâmbătă la amiază. 

La fața locului s-au deplasat echipaje SMURD, pompieri și voluntari.  Căutările continuă. Pompierii au reluat căutările duminică dimineață, până la această oră femeia nefiind găsită. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PREMIERĂ: Programul Naţional de Screening al hepatitei C pentru populaţia defavorizată se va desfășura concomitent în județele Botoșani, Iași și Suceava!

astăzi, 17:05
7

Programul Naţional de Screening privind infecţia cu virusul hepatitic C în rândul populaţiei defavorizate va fi aplicat, în premieră naţională, concomitent în trei judeţ...

Unde sunt cele mai vechi mașini din România și cum se situează Botoșaniul

astăzi, 16:56
62

Chiar dacă în 11 ani, în România parcul auto a crescut cu aproape 3 milioane de mașini, România rămâne cu un grad de motorizare cu 40% sub media UE, arată datele dint...

Botoșănean urmărit în trafic de polițiștii dorohoieni. Ce au găsit oamenii legii în mașină!

astăzi, 15:54
84

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dorohoi, aflaţi miercuri în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au depistat în trafic un autoturism al cărui conducător auto, la observ...