Familie rănită după ce a intrat cu mașina într-un copac!
ACCIDENT!

Doi soți din Dorohoi, alături de copilul lor, au ajuns duminică dimineața la spital după ce mașina în care se aflau a intrat într-un copac. 

Familie rănită după ce a intrat cu mașina într-un copac!

   Foto: Arhiva Stiri.Botosani.ro

Accidentul a avut loc pe drumul județean dintre Cristinești și Baranca cu puțin înainte de ora 08.00. La volanul autoturismului se afla femeia în vârstă de 38 de ani.

La o vale, pe fondul vitezei, șoferița a pierdut controlul volanului, mașina a ieșit de pe șosea și s-a înfipt într-un copac de pe marginea drumului. 

Echipaje de pompieri și ambulanță au ajuns la fața locului, în urma unui apel la 112, cei doi adulți și copilul, în vârstă de 15 ani, fiind transportați la Spitalul din Dorohoi pentru îngrijiri.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pe numele acesteia polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
121

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
85

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
79

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...