Ești un șofer prudent? Asta nu te scutește de surprize în trafic!

A oprit pentru a acorda prioritate, dar a fost izbit în plin de un șofer care urcase la volan după ce mai întâi își făcuse "plinul" la alcool!

Ești un șofer prudent? Asta nu te scutește de surprize în trafic!

Duminică după-amiază, în jurul orei 17:30, M.P., de 54 de ani, din municipiul Botoşani, conducea un autoturism pe Bulevardul Mihai Eminescu din localitate.

La un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a izbit într-un autoturism care oprise pe o alee laterală pentru a acorda prioritate vehiculelor cu acest drept, autovehicul condus de V.I., de 39 de ani, din municipiul Botoşani.

M.P. a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul celui de-al doilea conducător auto, rezultatul a fost negativ.

Ambii conducători auto au fost conduşi la Spitalul Judeţean Botoşani, unde le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
7

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
18

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...

Tânăr dintr-o comuna din Botoșani, prins conducând sub influența cocainei!

astăzi, 18:07
175

În cursul zilei de luni, 22 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Sucevei un autoturism condus ...