Elicopter SMURD solicitat pentru un bărbat ce a suferit un accident de muncă- FOTO
UPDATE!

Medicii botoşăneni au solicitat, marţi dimineaţă, un elicopter SMURD pentru a transfera un pacient la Iaşi. 

Elicopter SMURD solicitat pentru un bărbat ce a suferit un accident de muncă- FOTO

Este vorba despre un bărbat de 42 de ani, din Dorohoi, ce a suferit un accident de muncă, după ce şi-a scăpat accidental un lichid fierbinte pe corp.

Bărbatul a fost diagnosticat cu arsuri de gradul II-III pe 25% din suprafaţa corpului. În paralel, inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă au declanşat o anchetă.

UPDATE

Accidentul de muncă a avut loc, luni dimineaţă, la firma Spicul 2 SRL când un angajat manevra un cazan pentru producerea brânzei topite. Muncitorul nu a fixat bine capacul cazanului şi din cauza presiunii a fost stropit cu lichid fierbinte. O echipă de inspectori ITM a fost la faţa locului, iar firma a declanşat o anchetă conform procedurilor.

"În acest caz firma trebuie să constituie o comisie formată din trei persoane autorizate şi în termen de cinci zile trebuie să ne înmâneze procesul-verbal de constatare. Din informaţiile pe care le deţinem, starea angajatului s-a agravat de la internare şi a fost transferat la Iaşi", a declarat Dana Lozneanu, inspector-şef ITM Botoșani.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Iulian Rotariu a fost felicitat de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 14:28
35

În cursul dimineţii zilei de astăzi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani şi-a deschis larg uşile pentru a-l întâmpina şi felicita pe campionul Iulian Rotariu, subofiţ...

Dumitru Ivan: În lumina adevărului

astăzi, 14:08
22

Profesorul dr. Gică Manole nu oboseşte (şi bine face!) să pună în lumină, prin scrierile sale, nestrămutata hotărâre a poetului naţional Mihai Eminescu de a prezenta istoria real...

Dăncilă îl înfruntă pe Klaus Iohannis: Vă voi adresa, cu celeritate, invitația de a participa la ședința de Guvern, dacă voi considera necesară participarea dumneavoastră!

astăzi, 13:36
83

Premierul Viorica Dăncilă a transmis marți președintelui Klaus Werner Iohannis o scrisoare prin care îi spune că îl va invita la ședința de Guvern, dacă va consideră necesară par...