E căutat de familie, anunțați Poliția dacă l-ați văzut!

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, apelaţi Poliţia prin 112 sau adresaţi-vă celei mai apropiate unităţi de poliţie!

E căutat de familie, anunțați Poliția dacă l-ați văzut!
Poliţia desfăşoară activităţi de căutare a persoanei dispărute IACOB IOAN, de 80 de ani, din municipiul Fălticeni, județul Suceava, care la data de 14.11.2017 a plecat de la domicliu și nu a mai revenit.   

Semnalmente: înăltime 1,60 m, greutate aproximativ 50 Kg, păr cărunt, tuns scurt cu început de calviție, sprâncene negre groase, buze subțiri, ochi căprui, are un defect de vedere la ochiul stâng, are un chist (umflătură de cca 1 cm) pe față pe obrazul drept în lateralul gurii, merge aplecat în față și se ajută la deplasare de un baston.
 
La momentul dispariției purta un fes de culoare închisă, un sacou de culoare închisă mărime mai mare, pantaloni de stofă culoare închisă  și era încălțat cu cizme de cauciuc de culoare verde.
                                                       
În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.
 
       
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
272

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5290

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...

Patru tineri din Botoșani, deținători de droguri, depistați și sancționați de jandarmi!

Luni, 18 Martie 2024
206

La finalul săptămânii trecute, în urma acțiunilor executate de jandarmii botoșăneni împreună cu Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani î...