Dramă: Trimis de urgență la Iaşi după ce a căzut în cap de pe acoperişul casei!

Dramă: Trimis de urgență la Iaşi după ce a căzut în cap de pe acoperişul casei!

Un bărbat a fost trimis la Iaşi în stare critică după ce a căzut în cap de pe acoperişul casei. Acesta a aterizat în pod, însă starea lui s-a deteriorat extrem de rapid, lovitura la cap fiind extrem de gravă. A fost trimis la Iaşi aproape de comă.

Incidentul a avut loc luni după-amiază, în comuna Ungureni, unde un bărbat de 33 de ani, lucra la acoperişul unei case aflate în constrcuţie.

La un moment dat, acesta se afla pe o bârnă care a cedat, căzând de pe acoperiş pe planşeul de beton al podului casei. Deşi înălţimea de la care a căzut nu a fost una foarte mare, bărbatul s-a lovit grav la cap, în ciuda faptului că a încercat să se protejeze cu mâinile.

Plin de sânge din cauza loviturilor la cap, bărbatul a fost cel care a sunat la 112, cerând ajutor, însă starea lui a început să se deterioreze foarte repede.

La sosirea echipajului SMURD acesta era semiconştient, fiindu-i tot mai greu să rămână treaz, cu hemoragii masive de la leziunile la nivelul capului.

A fost preluat de cadrele medicale şi adus la spitalul Judeţean, de unde ulterior a fost transportat la Iaşi, cu o ambulanţă cu medic, starea lui fiind gravă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
110

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
64

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
70

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...