Dramă! Şi-au găsit copilul de 11 luni fără suflare!

Doi părinţi din judeţul Botoşani şi-au găsit copilaşul mort în pat, medicii legişti urmând să stabilească, după cercetări, care este cauza decesului.

Dramă! Şi-au găsit copilul de 11 luni fără suflare!

Tragedia s-a întâmplat în satul Tudor Vladimirescu, din comuna Albeşti.  Marţi dimineaţă, părinţii au observat că bebeluşul, de 11 luni, nu mai respiră.

Au sunat la 112 după ajutor, la locuinţa acestora fiind trimise două echipaje de intervenţie, unul de prim ajutor de la SMURD Ştefăneşti şi o ambulanţă cu medic de la Botoşani.

Cadrele medicale au început imediat manevrele de resuscitare, dar din păcate acestea au fost fără rezultat. Copilaşul prezenta la nivelul capului urmele unui traumatism vechi de câteva zile, dar medicii legişti vor stabili dacă are legătură cu decesul, cadavrul fiind ridicat de Medicina Legală în vederea efectuării necropsiei.

 „Din păcate, la sosirea echipajelor medicale, pacientul era în stop cardio-respirator de câteva ore. Efectuarea manevrelor de resuscitare nu a avut efect, fiind declarat decesul”, a precizat medicul Liviu Stan, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ambasadorul Irlandei în România, în vizită la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani

astăzi, 16:33
40

Marți, 25 septembrie, Excelenţa Sa Dl Derek Feely, Ambasadorul Irlandei in România, a efectuat o vizită de lucru la sediul Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani, înso...

Numărul de locuri aprobate la școlile postliceale ale M.A.I. pentru sesiunea ianuarie 2019

astăzi, 15:33
201

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani va desfăşura activităţi de recrutare a candidaţilor, astfel: a) Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru ...

Începe spectacolul Cupei României!

astăzi, 14:19
131

Marţi, miercuri şi joi se joacă meciurile turului 5 al Cupei României, primul în care intră echipele de Liga I. De acum încolo competiţia intră în linie dreaptă. 32 de f...