Dramă! Şi-au găsit copilul de 11 luni fără suflare!

Doi părinţi din judeţul Botoşani şi-au găsit copilaşul mort în pat, medicii legişti urmând să stabilească, după cercetări, care este cauza decesului.

Dramă! Şi-au găsit copilul de 11 luni fără suflare!

Tragedia s-a întâmplat în satul Tudor Vladimirescu, din comuna Albeşti.  Marţi dimineaţă, părinţii au observat că bebeluşul, de 11 luni, nu mai respiră.

Au sunat la 112 după ajutor, la locuinţa acestora fiind trimise două echipaje de intervenţie, unul de prim ajutor de la SMURD Ştefăneşti şi o ambulanţă cu medic de la Botoşani.

Cadrele medicale au început imediat manevrele de resuscitare, dar din păcate acestea au fost fără rezultat. Copilaşul prezenta la nivelul capului urmele unui traumatism vechi de câteva zile, dar medicii legişti vor stabili dacă are legătură cu decesul, cadavrul fiind ridicat de Medicina Legală în vederea efectuării necropsiei.

 „Din păcate, la sosirea echipajelor medicale, pacientul era în stop cardio-respirator de câteva ore. Efectuarea manevrelor de resuscitare nu a avut efect, fiind declarat decesul”, a precizat medicul Liviu Stan, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Copil îmbătat de propriul tată până la comă alcoolică- FOTO

astăzi, 04:12
1440

Copilul de 12 din satul Vlădeni Deal,comuna Frumuşica, a mers cu tatăl său la un bar din localitate. Bărbatul i-a dat să bea şi l-a un moment dat fiul său a ieşit afară să aibă grijă de c...

Pe 12 decembrie, creștinii îl cinstesc pe Spiridon, sfântul care își părăsește racla! VIDEO

Luni, 11 Decembrie 2017
1617

Sfantul Spiridon este cinstit de Biserica pe 12 decembrie. Spiridon este sfantul care pleaca periodic din racla, pentru a-i ajuta pe oamenii care il cheama in rugaciune, cu credinta si cu dragoste. As...

Drumul Manoleasa-Rădăuți Prut a intrat în lucrări de modernizare - FOTO

Luni, 11 Decembrie 2017
1688

Lucrările de modernizare a Drumului Naţional 24 C au demarat astăzi cu prima etapă, cea de reprofilare a căii rutiere şi adaos de material pietros şi cilindrare (compactare). Reprofilarea are d...