Dramă! Şi-au găsit copilul de 11 luni fără suflare!

Doi părinţi din judeţul Botoşani şi-au găsit copilaşul mort în pat, medicii legişti urmând să stabilească, după cercetări, care este cauza decesului.

Dramă! Şi-au găsit copilul de 11 luni fără suflare!

Tragedia s-a întâmplat în satul Tudor Vladimirescu, din comuna Albeşti.  Marţi dimineaţă, părinţii au observat că bebeluşul, de 11 luni, nu mai respiră.

Au sunat la 112 după ajutor, la locuinţa acestora fiind trimise două echipaje de intervenţie, unul de prim ajutor de la SMURD Ştefăneşti şi o ambulanţă cu medic de la Botoşani.

Cadrele medicale au început imediat manevrele de resuscitare, dar din păcate acestea au fost fără rezultat. Copilaşul prezenta la nivelul capului urmele unui traumatism vechi de câteva zile, dar medicii legişti vor stabili dacă are legătură cu decesul, cadavrul fiind ridicat de Medicina Legală în vederea efectuării necropsiei.

 „Din păcate, la sosirea echipajelor medicale, pacientul era în stop cardio-respirator de câteva ore. Efectuarea manevrelor de resuscitare nu a avut efect, fiind declarat decesul”, a precizat medicul Liviu Stan, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Ghidul complet pentru amenajarea unei bucătării noi

astăzi, 09:07
14

Amenajarea unei bucătării noi este un proiect plin de provocări și potențial creativ. Fie că te pregătești să construiești de la zero sau să renovezi complet, fiecare aspect al amenajării ...

Poliția din Vatra Dornei, în stare de alertă maximă: Bebeluș găsit mort într-o mașină de spălat!

astăzi, 09:00
197

Mama, în vârstă de 32 de ani, și-ar fi învelit copilul și ar fi încercat să-l ascundă. Tânăra născuse pe 14 martie, acasă, și nu apărea în evidențele med...

Rareș Prisacariu s-a mutat din Botoșani. ”Părinții mei au făcut cel mai mare sacrificiu din viața lor!” (Foto)

astăzi, 08:12
2060

Premiul câștigat la ”Românii au talent” i-a adus notorietate, dar și dorința de a face mult mai mult pentru a-și îndeplini visul, acela de a deveni actor. Copilul din...