Doua persoane ranite intr-un accident pe drumul Botosani - Dorohoi! O masina a iesit in decor! FOTO
ACCIDENT!

Un autoturism Citroen a ajuns intr-o livada, iar doua persoane au fost ranite, intr-un accident rutier ce a avut loc, vineri seara, pe drumul national Botosani - Dorohoi.

Doua persoane ranite intr-un accident pe drumul Botosani - Dorohoi! O masina a iesit in decor! FOTO

Nefericitul eveniment a avut loc atunci cand soferul autoturismului Citroen, care se deplasa spre Dorohoi, a intrat in depasirea unui autoturism Peugeot, inscriptionat taxi.

La un moment dat, soferul taxiului a virat stanga pentru a ajunge la un iaz din zona, iar in acel moment masinile s-au ciocnit. 

Soferul autoturismului Citroen a tras stanga de volan in incercarea de a evita impactul, insa nu doar ca nu a reusit, dar a ajuns la cativa metri de sosea, intr-o livada. In urma accidentului au rezultat doua victime, ambele din Citroen.

Persoanele ranite au fost transportate la spital, iar politistii rutieri, ajunsi la fata locului, au declansat o ancheta pentru a afla cine se face vinovat de producerea accidentului.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Salvatorii lui Ayan, felicitați de Ministerul Afacerilor Interne! ”Voi cum ați reacționa?”

astăzi, 13:26
92

Așa începe povestea pe care reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne au împărtășit-o cu mândrie:”După ore bune de căutări, au decis să caute în altă z...

Se întoarce iarna: Meteorologii anunță ninsori, lapoviță și ploi în următoarele zile!

astăzi, 13:22
135

Meteorologii au emis o informare meteorologică de ploi, lapoviță și ninsori, în vigoare timp de două zile. La munte se va depune strat nou de zăpadă.Informarea meteorologică a intrat...

Procurorii Anticorupție au plecat la Suceava cu tot cu directoarea de la Mavromati! (Foto, Video)

astăzi, 12:30
793

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție au ieșit însoțiți de Monica Adăscăliței, actualul manager al Spitalului Mavromati.Monica Adăscăliței a urcat în mașina Jandarmerie...