Doua persoane au ajuns la spital, in urma unui accident rutier pe strada Pacea! FOTO
SPORT

Un accident rutier, in care au fost implicate doua autoturisme, a avut loc, vineri la amiaza, pe strada Pacea, din municipiul Botosani. In urma evenimentului, doua persoane au ajuns la spital.

Doua persoane au ajuns la spital, in urma unui accident rutier pe strada Pacea! FOTO

Accidentul a avut loc in fata unei vulcanizari. Soferul unui autoturism VW Passat, care circula pe strada Pacea, dinspre strada Sucevei spre CET, a virat la stanga, insa nu a acordat prioritate unui autoturism Dacia, care circula din sens opus.

In urma impactului, doua persoane, un barbat si o femeie, au fost ranite, fiind preluate de o ambulanta si transportate la Unitatea de Primiri Urgente Botosani.

"Pe strada Pacea, un autoturism VW Passat, care circula dinspre strada Sucevei, nu a acordat prioritate la efectuarea virajului la stanga unui autoturism Dacia, care circula pe strada Pacea dinspre Manolesti Deal. In urma accidentului au rezultat doua victime, iar din primele cercetari se pare ca sunt ranite usor. Urmeaza sa definitivam cercetarile si a da solutie procedurala", a declarat Gabriel Jora, din cadrul Politiei Rutiere Botosani.







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
31

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
833

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....

Percheziții, în această dimineață, la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani! (Foto)

astăzi, 10:10
1138

Anchetatorii DGA au descins în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, fiind vizate persoane din conducerea unității medicale.Pentru moment, a fost sig...