Două persoane au ajuns la spital, în urma unui accident produs de un botoșănean prea grăbit!

Imprudența la volan a dus la producerea unui accident rutier în urma căruia două persoane au ajuns la spital. Conducătorul auto în vârstă de 41 de ani a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un autoturism care circula din sens opus.

Două persoane au ajuns la spital, în urma unui accident produs de un botoșănean prea grăbit!
Dumnică, pe raza comunei Cândeşti s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit faptul că un bărbat de 41 de ani, din municipiul Botosani, în timpul deplasării cu autoturismul, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sensul opus, împrejurare în care a fost lovit de un alt vehicul, condus de un bărbat de 77 de ani.

În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a celui de-al doilea conducător, precum şi a unei pasagere ce se deplasa împreună cu acesta. Ambele victime au fost transportate la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. 
 
"Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar ulterior li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au deschis un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a precizat inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
23

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
158

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Forțele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
117

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...