Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, după ce inițial șoferii făcuseră o înțelegere amiabilă!

Un șofer care nu a respectat culoarea roșie a semaforului, o șoferiță care a avut ghinionul de a-i ieși în față și o înțelegere pe cale amiabilă, martor fiind chiar un echipaj al poliției. Datele problemei aveau să se schimbe a doua zi, când femeia s-a prezentat la spital.

Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, după ce inițial șoferii făcuseră o înțelegere amiabilă!
În cursul zilei de luni, o femeie în vârstă de 32 de ani, din municipiul Botoşani, s-a prezentat la o unitate medicală din oraş, afirmând că a fost victima unui accident rutier produs duminică.
 
În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la data de 16 septembrie, în timp ce femeia de 32 de ani se deplasa cu mașina pe Calea Naţională din municipiul Botoşani, ajungând la intersecţia cu strada Griviţa şi intenţionând să efectueze viraj către stânga, a fost acroşată de un alt autovehicul, condus de un bărbat de 66 de ani, care a pătruns în intersecţie fără să respecte culoarea roşie a semaforului.
 
Iniţial, cei doi conducători auto s-au înţeles pe cale amiabilă, în prezenţa unui echipaj de poliţie, fără ca vreunul dintre ei să acuze leziuni traumatice. Totodată, cei doi au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Ulterior, conducătoarea auto s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe, întrucât acuza dureri. "În cauză a fost întocmit un dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea luării măsurilor legale", informează inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta