Dosar penal pe numele tânărului căruia i s-a făcut rău la volan! Ce s-a găsit în mașină!

A fost la un pas să intre cu mașina în două tinere care circulau pe trotuar, iar fapta s-ar putea să îl coste extrem de scump. Ancheta desfășurată de polițiști după incidentul de miercuri, de pe strada Nicolae Iorga, din municipiul Botoșani, unde un tânăr a ajuns cu autoturismul pe trotuar, după ce i s-a făcut rău, a scos la iveală o serie de surprize.

Dosar penal pe numele tânărului căruia i s-a făcut rău la volan! Ce s-a găsit în mașină!

Mașina a fost percheziționată de criminaliști, în interior fiind găsit un "joint", care era pe jumătate consumat, dar și două plicuțele cu substanțe vegetale. Probele au fost trimise la laborator.

Pe numele lui Cosmin P., de 24 de ani, polițiștii au deschis un dosar penal pentru deținere de substanțe interzise în vederea consumului.

Oamenii legii așteaptă acum și rezultatul analizelor toxicologice, iar dacă se va dovedi că șoferul era sub influența unor susbtanțe interzise acesta se va alege și cu dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Șoferul se deplasa la volanul unui Opel dinspre Bazar către Bulevardul Mi. Eminescu când i s-a făcut rău și nu a mai putut controla autoturismul, ajungând pe trotuar. Două persoane s-au ferit în ultima clipă din calea mașinii. Tânărul a fost transportat la spital. 

Citește și Un tânăr a ajuns cu mașina pe trotuar după ce și-a pierdut conștiența în timp ce conducea! FOTO

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razii ale poliţiştilor printre agenţii economici! Au fost aplicate amenzi de zeci de mii de lei

astăzi, 10:01
160

Zeci de poliţişti au efectuat, joi şi vineri, razii în întreg judeţul pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit şi impunerea normelor rutiere.Astfel, au fost legiti...

Un şofer ce transporta lemne fără acte a fugit când a fost tras pe dreapta de poliţişti!

astăzi, 09:43
334

Un tânăr ce transporta material lemnos fără documente a încercat să fugă de poliţişti, însă s-a ales cu o amendă uriaşă şi cu lemnul confiscat.S-a întâmpl...

Fost primar chemat în judecată de instituţia pe care a condus-o pentru o pagubă de zeci de mii de euro!

astăzi, 09:04
1037

Procesul a fost deschis de Primăria Truşeşti împotriva lui Mihai Puruhniuc, fostul şef al administraţiei publice locale, pentru recuperarea unei sume de 135.000 de lei.Suma a...