Dosar penal în cazul fiului ministrului Justiției. Teodor Toader, internat la Neurochirurgie!

Teodor Toader, fiul cel mic al ministrului Justiției, se află internat la Neurochirurgie la Iași după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod, ieri dimineață, la ora 04.00. A fost deschis un dosar penal în acest caz.

Dosar penal în cazul fiului ministrului Justiției. Teodor Toader, internat la Neurochirurgie!

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest care a relevat faptul că tânărul nu consumase alcool. Mașina de teren cu care circula, un Volkswagen Touareg, a fost distrusă în proporție de 80 la sută. Potrivit poliției, tânărul de 22 de ani ar fi aţipit la volan în vreme ce venea dinspre Răducăneni spre Iaşi. Maşina a lovit mai multe podeţe, iar fiul lui Tudorel Toader şi pasagera sa, în vârstă de 22 de ani, au fost răniţi. Fetei i-a fot pusă o orteză la picior. Medicilor li s-a cerut să nu divulge informații despre starea celor doi. Cu toate acestea, se pare că fiul ministrului ar avea probleme la coloană.

Poliția a deschis pe durata cercetării un dosar de vătămare corporală din culpă urmând ca, după finalizarea cercetărilor, procurorul să decidă dacă se începe sau nu urmărirea penală împotriva lui Teodor Toader. 

Ministrul Justiției are doi băieți, cel mare fiind și el absolvent de Drept la Iași. Cel mic are permis de conducere din anul 2014.

Au apărut deja și primele glume pe seama acestui accident. Site-ul kamikaze.ro notează că „potrivit noului Cod Penal și deciziilor CCR podețul poate fi arestat în orice moment și pus față în față cu victima, ca să o privească în ochi și să îi expice ce căuta la 4 dimineața mort de beat pe un drum circulat de mașini”, precizând și poziția CCR în acest caz: podețul era beat, scrie newsteam.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
613

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
461

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3001

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...