Dosar penal în cazul fiului ministrului Justiției. Teodor Toader, internat la Neurochirurgie!

Teodor Toader, fiul cel mic al ministrului Justiției, se află internat la Neurochirurgie la Iași după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod, ieri dimineață, la ora 04.00. A fost deschis un dosar penal în acest caz.

Dosar penal în cazul fiului ministrului Justiției. Teodor Toader, internat la Neurochirurgie!

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest care a relevat faptul că tânărul nu consumase alcool. Mașina de teren cu care circula, un Volkswagen Touareg, a fost distrusă în proporție de 80 la sută. Potrivit poliției, tânărul de 22 de ani ar fi aţipit la volan în vreme ce venea dinspre Răducăneni spre Iaşi. Maşina a lovit mai multe podeţe, iar fiul lui Tudorel Toader şi pasagera sa, în vârstă de 22 de ani, au fost răniţi. Fetei i-a fot pusă o orteză la picior. Medicilor li s-a cerut să nu divulge informații despre starea celor doi. Cu toate acestea, se pare că fiul ministrului ar avea probleme la coloană.

Poliția a deschis pe durata cercetării un dosar de vătămare corporală din culpă urmând ca, după finalizarea cercetărilor, procurorul să decidă dacă se începe sau nu urmărirea penală împotriva lui Teodor Toader. 

Ministrul Justiției are doi băieți, cel mare fiind și el absolvent de Drept la Iași. Cel mic are permis de conducere din anul 2014.

Au apărut deja și primele glume pe seama acestui accident. Site-ul kamikaze.ro notează că „potrivit noului Cod Penal și deciziilor CCR podețul poate fi arestat în orice moment și pus față în față cu victima, ca să o privească în ochi și să îi expice ce căuta la 4 dimineața mort de beat pe un drum circulat de mașini”, precizând și poziția CCR în acest caz: podețul era beat, scrie newsteam.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

România incredibilă: Parapeții de pe Transalpina au rămas fără catadioptri în 12 ore de la montare!

Joi, 15 Noiembrie 2018
638

Infrastructura din România are multe probleme, iar furtul este una dintre ele. La doar 12 ore de la montajul de catadioptri pe parapeții de pe Transalpina, angajații Secției Drumuri Naționale Tâ...

Bani din Ungaria în fotbalul românesc. Valeriu Iftime: "Acolo se depășesc limitele!"

Joi, 15 Noiembrie 2018
430

Guvernul de la Budapesta finanţează cu peste 6 milioane de euro echipele Sepsi OSK şi Csikszereda. Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a comentat situația, spunând că ia...

Claudia Chiraș, actriță: "Spun cu mâna pe inimă că iubesc România"

Luni, 12 Noiembrie 2018
907

Drum. Claudia Chiraș, actriță. De unde vine Claudia și unde vrea ea să se îndrepte? Să privim un pic în urmă către devenirea sa. Cum s-a format acrița de astăzi?Vin din Boto...