Dorohoian oprit de polițiștii botoșăneni: Circula pe un drum cu acces interzis, dar au ieșit la iveală și alte nereguli!

Mașina condusă de tânărul de 22 de ani figura ca înamtriculată în Franța, dar oamenii legii au scos la iveală nereguli care i-au adus dorohoianului un dosar penal.

Dorohoian oprit de polițiștii botoșăneni: Circula pe un drum cu acces interzis, dar au ieșit la iveală și alte nereguli!
Poliţiştii botoşăneni au depistat vineri, pe strada Poştei, un vehicul care circula pe un sector de drum având accesul interzis, mașina fiind condusă de un tânăr de 22 de ani, din municipiul Dorohoi.
 
Cu ocazia controlului documentelor s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca fiind înmatriculat în Franţa, însă la momentul depistării avea montate plăcuţe cu alte numere decât cele înscrise în documente. Pe numele dorohoianului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul cu numere false.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Titlul de Societar de onoare pentru trei artiști ai Teatrului Vasilache Botoșani!

astăzi, 22:34
209

Doi actori și un regizor vor primi titlul de Societar de onoare al Teatrului pentru Copii și Tineret "Vasilache" Botoșani, proiectul de hotărâre urmând să fie aprobat î...

Joi vor fi 36 de grade, dar vineri temperaturile scad

astăzi, 21:00
426

Canicula va pune stapanire pe aproape toata tara joi, dar de vineri temperaturile incep sa scada usor. Pana joi, la ora 23:00, este in vigoare o informare meteo de vreme rea valabila pentru toata...

A-l "înțelege" pe Aureliu Busuioc

astăzi, 19:14
151

După ce a intrat pe uşa din faţă a literaturii cu poezie (peste zece volume), ca mai apoi, apucându-se de proză, să obţină premiul USR filiala Iaşi pentru romanul "De la Petru citi...