Dorohoian oprit de polițiștii botoșăneni: Circula pe un drum cu acces interzis, dar au ieșit la iveală și alte nereguli!

Mașina condusă de tânărul de 22 de ani figura ca înamtriculată în Franța, dar oamenii legii au scos la iveală nereguli care i-au adus dorohoianului un dosar penal.

Dorohoian oprit de polițiștii botoșăneni: Circula pe un drum cu acces interzis, dar au ieșit la iveală și alte nereguli!
Poliţiştii botoşăneni au depistat vineri, pe strada Poştei, un vehicul care circula pe un sector de drum având accesul interzis, mașina fiind condusă de un tânăr de 22 de ani, din municipiul Dorohoi.
 
Cu ocazia controlului documentelor s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca fiind înmatriculat în Franţa, însă la momentul depistării avea montate plăcuţe cu alte numere decât cele înscrise în documente. Pe numele dorohoianului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul cu numere false.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Conferințele Institutului ”A. D. Xenopol” revin la Botoșani!

astăzi, 10:06
9

Cu prilejul unui inedit demers inițiat în 2023, seria de evenimente „De la istoria universală la istoria locală. Conferințele Institutului «A.D. Xenopol» la Botoșani&rdquo...

După o noapte petrecută în pădure, bunica Viorica a fost găsită. Ce le-a povestit polițiștilor!

astăzi, 08:54
423

Polițiștii botoșăneni, cu sprijinul polițiștilor de frontieră, al pompierilor și al jandarmilor, au reușit să o găsească pe femeia de 79 de ani.Peste 70 de polițiști, pompieri, janda...

Părintele Ioachim, condus pe ultimul drum de mulțime de preoți și credincioși! (Foto)

astăzi, 07:58
511

Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a oficiat miercuri slujba înmormântării. Părintele ieromonah Ioachim Enea își va dormi ...