Doi soţi s-au bătut într-un apartament din Botoşani! Au intervenit jandarmii!

Locuitorii de pe strada Aleea Cinema din municipiul Botoşani au fost, în seara zilei de sâmbătă, 18 august a.c., martorii unui scandal de amploare în familie.

Doi soţi s-au bătut într-un apartament din Botoşani! Au intervenit jandarmii!

Un echipaj de jandarmi a intervenit în urma unui apel 112 făcut de către unul dintre protagonişti, care a sesizat scandalul în desfăşurare din apartamentul pe care îl împarte cu partenera de viaţă.

Cei doi, soţ şi soţie, au fost găsiţi de jandarmi cu urme vizibile de violenţă pe corp, în urma verificărilor efectuate stabilindu-se faptul că cei doi s-au lovit reciproc, ca urmare a unei neînţelegeri familiale, la scandal asistând şi un alt membru al familiei.

Consumul de băuturi alcoolice de către bărbat şi reproşurile făcute de soţie au dus la amplificarea stării tensionate existente, finalitatea fiind una neplăcută pentru cuplul botoşănean.

"Jandarmii au întocmit în acest caz actele de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,violenţă în familie”, cu precizarea că, potrivit prevederilor Codului Penal, împăcarea înlătură răspunderea penală a făptuitorului", a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
269

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
92

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
286

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...