Doi copii care se jucau cu o trotinetă au fost grav accidentați astăzi la Curtești

Doi copii care se jucau cu o trotinetă au fost grav accidentați astăzi la Curtești

Doi copii au fost accidentați în această după amiază, în jurul orei 16, de o autoutilitară în localitatea Curtești. Cei doi copii se plimbau cu o trotinetă pe un drum secundar pe drumul ce leagă municipiul Botoșani de comuna Curtești, mai exact, chiar la intrare în localitate.

O autoutilitară încărcată cu lemne, care era condusă de un bărbat de 52 de ani, a intrat de pe drumul principal pe un drum secundar, iar cei doi copii au intrat cu trotineta în viteză chiar în partea laterală a mașinii.

Roata din stânga față a mașinii a trecut peste picioarele acestora, copiii fiind răniți grav.

“Conducătorul unei autoutilitare, 52 ani,în timp ce circula pe DJ 207N, în localitatea Curtești, către municipiul Botoșani, la efectuarea unui viraj la stânga, pe un drum secundar, a acroșat 2 minori de 13 ani care se aflau pe o trotinetă”, au anunțat polițiștii de la Botoșani.

Două ambulanțe cu medic s-au deplasat la fața locului și i-au transportat pe copii la spital, în timp ce circulația a fost blocată de echipajele de poliție pentru efectuarea cercetărilor.

Polițiștii au anunțat că șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, însă conducătorului auto i se va întocmi dosar penal vătămare corporală din culpă.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
309

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
199

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
113

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...