Doi copii au chemat pompierii pentru a salva trei cățeluși rămași captivi într-un subsol! FOTO

Doi copii au chemat pompierii pentru a salva trei cățeluși rămași captivi într-un subsol! FOTO

Acțiune dificilă a pompierilor botoșăneni, care au fost solicitați de coi copii să salveze trei căței rămași captivi în subsolul unei clădiri părăsite.

S-a întâmplat sâmbătă după-amiază, la Dorohoi. 

Cățelușii au fost salvați de pompieri în urma unei intervenții dificile. Alarma a fost dată de către doi copii care se jucau în zonă și care au auzit cățelușii scheunând.

Cu ajutorul unei scări, pompierii au coborât la subsol și au reușit să îi scoată din captivitate, spre fericirea copiilor.

Intervenția a fost îngreunată de faptul că nu exista cale de acces spre subsol, salvatorii fiind nevoiți să spargă podeaua. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

AJOFM Botoșani organizează Bursa generală a locurilor de muncă pentru absolvenți

astăzi, 17:46
343

Agentia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botosani va organiza Bursa locurilor de munca pentru absolvenți din acest an, in data de 19 octombrie 2018, incepand cu ora 10.00, în i...

Mark Zuckerberg, CEO Facebook: "Am aflat că fiica mea crede că muncesc la o librărie"

astăzi, 17:41
224

Antreprenorul Mark Zuckerberg a scris marţi, pe pagina sa de Facebook, că fiica lui mai mare, Max, crede că el munceşte într-o librărie. "Astăzi am aflat că fiica mea crede că munce...

"Moartea a reactionat la un clip video". Mesajul MAI pentru șoferii care fac live pe Facebook când conduc: Opriți nebunia asta!

astăzi, 16:45
147

Ministerul Afacerilor Interne face un apel pe Facebook la șoferi să oprească live-urile la volan, ilustrând mesajul cu o poză trucată în care moartea reacționează și comentează la un video,...