Doi botoșăneni trași pe dreapta de polițiștii suceveni s-au ales cu dosare penale!

Doi botoșăneni trași pe dreapta de polițiștii suceveni s-au ales cu dosare penale!

În cursul zilei de sâmbătă, la ora 17.45, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Siret a oprit pentru control pe DJ 209D, din comuna Bălcăuți, autoturismul condus de un bărbat de 52 de ani, din județul Botoșani.

Potrivit IPJ Suceava, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Nu a fost singurul botoșănean care s-a ales cu dosar penal pe raza județului Suceava. Duminică, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei oraşului Gura Humorului a oprit pentru control, pe B-dul Bucovina din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 36 de ani, din județul Botoşani.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, în prezenţa medicului de gardă şi a personalului medical de serviciu, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
56

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
89

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
153

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...