DNA loveşte din nou: Percheziţii la o firmă din Botoșani, într-un dosar de corupţie! FOTO

DNA loveşte din nou: Percheziţii la o firmă din Botoșani, într-un dosar de corupţie! FOTO

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Oradea, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție comise în perioada 2010 - 2015, printre judeţele vizate fiind şi Botoşani.

Conform informaţiilor furnizate de Direcţia Naţională Anticorupţie, în cursul zilei de 17 noiembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 16 de locații situate în municipiul București și județele Ilfov, Satu Mare și Botoșani, din care două sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

La Botoșani, vizată de perchezițiile DNA este societatea Tehnic-Asist. 


"În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare", informează DNA.

De asemenea, conform unor surse judiciare, procurorii DNA - Serviciul Teritorial Oradea au efectuat marți percheziții la sediul central al ANAF din București. Percheziții au loc și la sediul Consiliului Județean Satu Mare, în acelaşi dosar privind suspiciuni de corupție privind achiziții publice.

Perchezițiile din Satu Mare au avut loc în birourile președintelui CJ Satu Mare, a vicepreședintelui CJ Satu Mare, dar și în cadrul mai multor Direcții din cadrul Consiliului Județean Satu Mare. Totodată, procurorii au descins și la mai multe firme și acasa la persoane fizice.







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
62

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
41

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
44

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...