Distracție periculoasă la 15 ani: A furat o mașină, a comis un accident, apoi a părăsit locul faptei!

A furat o mașină, cu care a pornit la plimbare în toiul nopții. Aventura nu a durat mult pentru că minorul de numai 15 ani a pierdut controlul asupra mașinii. Crezând că isprava nu va ieși la iveală, băiatul a plecat de la locul accidentului.  

Distracție periculoasă la 15 ani: A furat o mașină, a comis un accident, apoi a părăsit locul faptei!
În cursul zilei de miercuri, poliţiştii oraşului Săveni au identificat un minor de 15 ani, din comuna Ungureni, acesta fiind bănuit de comiterea mai multor infracţiuni.
 
Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că, în noaptea de 5 spre 6 februarie 2019, acesta a distrus luneta unui autoturism aparţinând unui tânăr de 26 de ani şi a sustras fără drept un autovehicul aparţinând unui bărbat de 42 de ani din oraşul Săveni, profitând de faptul că proprietarul îl lăsase neasigurat şi cu cheile în contact.
 
Ulterior, tânărul a condus vehiculul respectiv pe drumul naţional DN 29, însă la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă şi ajungând pe un teren viran, ulterior părăsind locul faptei.
 
"În urma activităţilor investigative efectuate de poliţişti, minorul a fost identificat, pe numele său fiind efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere, tentativă la furt calificat, furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi luarea măsurilor legale, conform prevederilor Codului de Procedură Penală", a precizat inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
80

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
322

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
50

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...