DISPĂRUT de două săptămâni! Dacă l-ați văzut, anunțați Poliția sau sunați la 112!

DISPĂRUT de două săptămâni! Dacă l-ați văzut, anunțați Poliția sau sunați la 112!

Un bărbat a plecat de acasă de două săptămâni și nimeni nu mai știe de el. Rudele, îngrijorate, au cerut ajutorul polițiștilor botoșăneni. Cine are date despre botoșăneanul în vârstă de 54 de ani este rugat să sune la 112.

ALUPEI IOAN s-a născut pe 28 mai 1964, în comuna Cristeşti, judeţul Botoşani, și este domiciliat în municipiul Botoșani, pe strada Primăverii. 

La data de 1 februarie 2018, cel în cauză a plecat de la locuința sa de domiciliu în loc necunoscut, nu a mai revenit până în prezent și nu se mai cunosc date despre acesta. 

Semnalmente: 1,80 m, circa 90 kg, ochii căprui, părul de culoare cărunt, tuns mediu, cu mustață de culoare neagră.

La data dispariţiei era îmbrăcat cu o o pereche de pantaloni din piele de culoare negru, o geacă din material tip polyester de culoare neagră, încălțat cu  pantofi de culoare negri, purta pe cap cu o șapcă din piele de culoare neagră.

Dacă ați văzut această persoană sau cunoașteți date despre ea, anunțați de urgență cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați numărul gratuit 112!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
28

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
188

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
351

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....