Din răzbunare, a dat foc unui balot de paie, dar nu a mai putut controla incendiul care a urmat!

În urma incendiului a ars cantitatea de 70 de tone de furaje şi grajdul pentru animale, focul fiind lichidat de pompierii militari.

Din răzbunare, a dat foc unui balot de paie, dar nu a mai putut controla incendiul care a urmat!
În cursul zilei de duminică, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 1 au fost sesizaţi de un bărbat de 68 de ani cu privire la faptul că, în curtea locuinţei sale, a izbucnit un incendiu care a cuprins mai mulţi baloţi de furaje.
 
Cu ocazia cercetărilor poliţiştii au stabilit că incendiul a fost provocat de un tânăr de 21 de ani, angajat al familiei, care, pe fondul unor neînţelegeri avute cu soţia reclamantului, a dat foc unui balot de lucernă. Ulterior, focul s-a extins la întreg depozitul de furaje şi un grajd pentru animale.
 
În urma incendiului a ars cantitatea de 70 de tone de furaje şi grajdul pentru animale, acesta fiind lichidat de pompierii militari.

"În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere, prejudiciul creat fiind estimat la suma de 35.000 de lei. Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, în vederea luării măsurilor legale", informează inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
99

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
619

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
217

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...