Descoperire macabră! Un bărbat a fost găsit fără suflare, după ce s-a spânzurat

Un bărbat din judetul Botosani a fost găsit spânzurat, vineri seară. Rudele au chemat cadrele medicale, însă nu s-a mai putut face nimic.

Descoperire macabră! Un bărbat a fost găsit fără suflare, după ce s-a spânzurat

Tragedia a avut loc în localitatea Mândreşti din comuna Vlădeni, Marius M., de 36 de ani, fiind găsit de rude fără suflare.

A fost solicitată o ambulanţă, însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l salva şi au constatat decesul. Trupul neînsufleţit a fost ridicat de angajaţii Serviciului Judeţean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă. La prima examinare a corpului nu erau prezente urme de violenţă. 

Acesta este al patrulea caz de suicid în judeţul Botoşani în ultima săptămână. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce temperaturi ne așteaptă în următoarele zile!

astăzi, 07:30
57

Vremea va fi în general frumoasă şi va deveni deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare.Astfel, pentru ziua de miercuri, meteorologii anunță vreme deosebit d...

LIDL România a RETRAS de pe piață un produs alimentar: Clienții sunt rugați insistent să țină cont de această rechemare și să nu consume produsul în cauză!

astăzi, 07:16
201

Lidl România face un anunț important către toți clienții care au cumpărat acest produs: trebuie returnat imediat. Comunicatul companiei Lidl România face un anunț important către to...

Moarte suspectă la Sulița, în apropierea iazului Dracșani!

astăzi, 07:02
305

Un bărbat din Sulița, care curăța iazul, a observat că într-un canal de colectare a apei se află căzută o persoană. La vederea corpului inert, bărbatul s-a speriat și a sunat imediat ...