Descinderi la hoții de animale: Unul dintre ei se află în pușcărie pentru comiterea unei tâlhării!

Polițiști din Botoșani și Iași, dar și reprezentanți ai Direcției Sanitar-Veterinare Botoșani, au intrat în curțile a șapte suspecți, despre care existau date că ar fi furat un cal și mai multe bovine.

Descinderi la hoții de animale: Unul dintre ei se află în pușcărie pentru comiterea unei tâlhării!
Pe data de 13 decembrie, având în vedere cercetările ce se efectuează în două dosare penale privind furtul unei cabaline şi a 5 cinci bovine, poliţiştii din cadrul IPJ Botoşani, în colaborare cu poliţişti din cadrul IPJ Iaşi şi reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar-Veterinare Botoşani, au pus în executare mai multe mandate de percheziţie domiciliară, la 7 locaţii, dintre care 5 pe raza judeţului Botoşani şi 2 pe raza judeţului Iaşi.
 
În urma activităţilor specifice desfăşurate, la locuinţa unui bărbat de 35 de ani din judeţul Iaşi au fost identificate o cabalină (reclamată ca fiind furată în luna decembrie 2017 de pe raza localităţii Şoldăneşti) şi o bovină (reclamată ca fiind furată de pe raza localităţii Truşeşti). 
 
Totodată, la locuinţa unui bărbat de 28 de ani din oraşul Flămânzi poliţiştii au identificat o bovină reclamată ca fiind furată de pe raza localităţii Truşeşti. Persoana în cauză se află în prezent încarcerată în Penitenciarul Botoşani, unde execută o pedeapsă pentru comiterea unei infracţiuni de tâlhărie.
 
"Bărbatul de 35 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt", a precizat inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
35

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
64

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
124

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...