De profesie hoț: Un botoșănean fura tot ce găsea în holurile blocurilor!

Vreme de mai bine de un an și jumătate "a făcut curat" în scările de bloc din municipiul Botoșani, furând tot ce a găsit: biciclete, cărucioare pentru copii, încălțăminte. Acum a ajuns în arestul Poliției, fiind cercetat pentru furt şi furt calificat.

De profesie hoț: Un botoșănean fura tot ce găsea în holurile blocurilor!

   foto: arhivă

Poliţiştii au depistat marți, pe raza municipiului Botoşani, un bărbat de 26 de ani, din localitate, bănuit de comiterea a zece infracţiuni de furt.
 
În baza probatoriului administrat, în sarcina acestuia s-a reţinut că, în perioada martie 2016-octombrie 2017, a sustras din holurile unor blocuri de pe raza municipiului Botoşani mai multe bunuri (biciclete şi componente ale acestora, cărucioare pentru copii, încălţăminte).
 
Faţă de acesta poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de 08.11.2017 să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi furt calificat. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...