De 8 Martie, poliţiştii de frontieră botoșăneni au "amendat" doamnele cu flori! FOTO

De 8 Martie, poliţiştii de frontieră botoșăneni au "amendat" doamnele cu flori! FOTO

Femeile care au intrat sau ieşit din ţară joi au fost "amendate" cu flori la frontieră. De 8 Martie, poliţiştii de frontieră botoşăneni, cu sprijinul Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor de Frontieră Botoşani, au fost prezenţi în Punctele de Trecere a Frontierei Stânca şi Rădăuţi Prut, pentru a oferi flori participantelor la trafic.

După efectuarea formalitatilor de frontiera, oamenii legii le-au oferit flori femeilor care s-au prezentat pentru efectuarea controlului la trecerea frontierei, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire.

A devenit o tradiţie deja, ca doamnelor şi domnişoarelor care tranzitează  frontiera româno-moldoveană să le fie dăruite flori în semn de respect şi preţuire de către poliţiştii de frontieră din Botoşani.

Maria, o tânără din Moldova, venită în vizită în România a fost emoţionată şi  plăcut surprinsă de gestul poliţiştilor de frontieră. Spune că este un gest frumos, de suflet, din suflet şi pentru suflet. 

"Flori, zâmbete, respect şi preţuire oferite tuturor femeilor. Astăzi, în judeţul Botoşani, primăverii i s-a permis intrarea în ţară. Poliţiştii de frontieră din Botoşani le doresc tuturor femeilor o primăvară frumoasă!", transmite purtătorul de cuvânt S.T.P.F. Botoşani, subcomisar de poliţie Minodora Răcnea. 









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații pentru funcțiile de primar și consilieri locali în comuna Mihai Eminescu și-au depus candidaturile!

astăzi, 15:31
36

Verginel Gireadă, candidatul din partea Partidului Social Democrat (PSD) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al comunei Mihai Eminescu, și-a depus candidatura la Biroul Electoral de ...

Copil de trei ani rămas blocat în apartament. Bunica a chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 14:50
157

Într-o clipă de neatenție, un copil de trei ani, din municipiul Dorohoi, a rămas blocat într-un apartament situat la etajul IV. La fața locului au ajuns, în cel mai scur...

(P) Renovare de nota 10: cele mai populare dileme şi cum să le faci faţă

astăzi, 14:47
40

Renovările interioare nu sunt deloc uşoare, mai ales atunci când te loveşti de probleme pe care nu ştii cum să le soluţionezi. Fie că reamenajezi o casă, fie că urmează să te muţi &i...