Datorie plătită cu bancnote false!

A încercat să-şi păcălească propriul amic, cel care i-a fost alături când era în nevoie. Acum, însă, are de dat explicaţii poliţiştilor de la Crima Organizată.

Datorie plătită cu bancnote false!

Unul dintre autorii tâlhăriei din decembrie 2011, atunci când un botoşănean a rămas fără 37.000 de euro după ce a fost jefuit şi bătut, a ieşit din Penitenciar, după executarea pedepsei şi a început să-şi pună ordine în viaţă.

Ca atare, D.H. a împrumutat de la un amic 5.000 de lei cu care să-şi recupereze autoturismul pus sub sechestru. Şi-a luat maşina şi i-a returnat amicului său 500 de euro, o primă tranşă din datorie. Când amicul s-a dus să schimbe euro în lei, operatorul de la casa de schimb valutar a anunţat poliţiştii din Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate. Şi asta pentru că unele din bancnotele pe care botoşăneanul le primise de la amicul pe care îl ajutase erau false.

Bancnotele suspecte au fost ridicate în vederea expertizării, poliţiştii urmând să stabilească provenienţa acestora şi mai ales, dacă D.H. cunoştea faptul că acestea erau falsificate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
20

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
216

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
125

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...