Datorie plătită cu bancnote false!

A încercat să-şi păcălească propriul amic, cel care i-a fost alături când era în nevoie. Acum, însă, are de dat explicaţii poliţiştilor de la Crima Organizată.

Datorie plătită cu bancnote false!

Unul dintre autorii tâlhăriei din decembrie 2011, atunci când un botoşănean a rămas fără 37.000 de euro după ce a fost jefuit şi bătut, a ieşit din Penitenciar, după executarea pedepsei şi a început să-şi pună ordine în viaţă.

Ca atare, D.H. a împrumutat de la un amic 5.000 de lei cu care să-şi recupereze autoturismul pus sub sechestru. Şi-a luat maşina şi i-a returnat amicului său 500 de euro, o primă tranşă din datorie. Când amicul s-a dus să schimbe euro în lei, operatorul de la casa de schimb valutar a anunţat poliţiştii din Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate. Şi asta pentru că unele din bancnotele pe care botoşăneanul le primise de la amicul pe care îl ajutase erau false.

Bancnotele suspecte au fost ridicate în vederea expertizării, poliţiştii urmând să stabilească provenienţa acestora şi mai ales, dacă D.H. cunoştea faptul că acestea erau falsificate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pentru ca vine gerul polar, ornitologii recomanda sa hranim pasarile cu slanina

astăzi, 15:12
319

Dupa ce meteorologii au anuntat ca temperaturile vor scadea drastic si vine viscolul, ornitologii fac un apel catre iubitorii de pasari. "Puneti si slanina cruda la indemana pasarilor, nu do...

Ministerul Sanatatii: Recomandari pentru zilele cu temperaturi scazute

astăzi, 14:10
313

In zilele cu temperaturi scazute, Ministerul Sanatatii recomanda populatiei sa asculte sfatul medicilor, sa evite deplasarile in spatii deschise si expunerea prelungita la frig, sa respecte regulile d...

Prefectul a convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Mobilizare pentru gestionarea efectelor codului portocaliu de ger!

astăzi, 13:03
1260

Avertizarea meteorologică de tip cod portocaliu de frig, lansată de Administraţia Naţională de Meteorologie, a determinat astăzi convocarea, de către prefectul Dan Şlincu, a Comitetului Judeţ...