Cutremurător: Se zbate între viață și moarte după ce a fost bătută de propriul fiu!

Chiar dacă în fiecare zi iau contact cu dramele multor oameni, medicii botoșăneni au încremenit, luni seara, când au văzut cum arată o femeie în vârstă de 69 de ani bătută cu sălbăticie de propriul fiu. 

Cutremurător: Se zbate între viață și moarte după ce a fost bătută de propriul fiu!

Cu un traumatism cranio-facial foarte grav, un trauamtism cranio-cerebral și contuzie de coloană cervicală, femeia a ajuns în stare de comă la Unitatea de Primire Urgențe Botoșani, medicii depunând eforturi uriașe pentru a o stabiliza, după care au asigurat transportul victimei către Clinica de Neurochirurgie din Iași. 

Tragedia s-a petrecut luni seara, în comuna Manoleasa. Fiul femeii, în vârstă de 48 de ani, a băut fără încetare, provocând scandal. Femeia i-ar fi spus să nu mai bea, fapt care a stârnit furia bărbatului. A lovit-o cu pumnii peste față până când mama lui a căzut la pământ. A apucat să strige, ea fiind auzită de vecini, care au sunat la 112.

Medicii au găsit prăbușită o femeie plină de sânge, aflată în stare de comă. Echipajul SMURD i-a acordat victimei primele îngrijiri medicale, iar după ce pacienta a fost stabilizată a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe. După ce a fost supusă unor investigații suplimentare, pacienta a fost transferată la Clinica de Neurochirurgie Iași. 

Poliția a demarat o anchetă, pe numele agresorului fiind deschis un dosar penal.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

847 de locuri de muncă vacante în această săptămână. VEZI și oferta angajatorilor din alte județe!

Luni, 12 Noiembrie 2018
697

847 de locuri de muncă vacante, anunțate în această săptămână de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani.Cu un salariu de 3174 lei, Direcția Silvică Bo...

Magda Ursache: 1918-2018

Luni, 12 Noiembrie 2018
175

"Vremea vremuieşte şi timpul trage nădejde"                                       &nb...

Și-a falsificat permisul de conducere, dar a fost descoperit!

Luni, 12 Noiembrie 2018
420

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au depistat un tânăr cu dublă cetăţenie română - R. Moldova, care a prezentat la control un permis...