CUMPLIT! Un botoșănean a ajuns la spital cu un cuțit înfipt în spate și cu un plămân perforat!

CUMPLIT! Un botoșănean a ajuns la spital cu un cuțit înfipt în spate și cu un plămân perforat!

   foto: informatiata.ro

Botosaneanul, un barbat de 53 de ani, nu a putut sa isi scoata singur cutitul din rana si a ajuns la spital cu el infipt in spate. Radiologii au vazut cutitul in interior si ca unul dintre plamanii victimei a fost atins si perforat de lama. Barbatul a fost dus imediat in sala de operatie, unde chirurgii i-au extras cutitul si au intervenit la rana de la plamani.

Potrivit Informatiata.ro, un botosanean de 53 de ani a ajuns la Spitalul Judetean Suceava cu un cutit infipt in spate si un un plaman perforat dupa ce a fost injunghiat cu salbaticie de un necunoscut. Barbatul, Niculai F., locuieste fara forme legale impreuna cu concubina in satul Clit, comuna Arbore, el fiind originar din judetul Botosani.

Duminica seara, in timp ce cei doi se aflau la masa, in casa, barbatul a fost strigat de o persoana sa vina pana pana la poarta. Cand a ajuns in zona respectiva nu a vazut pe nimeni si s-a intors. In acel moment barbatul a fost lovit in spate cu un cutit. Cand l-a vazut plin de sange concubina a sunat imediat la 112 si a cerut ajutor. Cei doi nu au reusit sa scoata cutitul din rana, atat de tare a fost infipt. La fata locului a ajuns un echipaj medical. Ranitul a fost transportat cu cutitul in spate la Spitalul Judetean Suceava.

Radiologii au vazut cutitul in interior si ca unul din plamanii victimei a fost atins si perforat de lama. Barbatul a fost dus imediat in sala de operatie, unde chirurgii i-au extras cutitul si au intervenit la rana de la plamani.

Politistii au fost sesizati in acest caz si fac cercetari pentru a stabili cine a fost agresorul. Ei spun ca este posibil ca barbatul sa fi fost injunghiat din cauza ca s-a mutat cu femeia din Clit si acesta sa aiba un rival.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...