Cumplit: Un bărbat a murit după ce casa a luat foc!

Cumplit: Un bărbat a murit după ce casa a luat foc!

Sfârșit crunt pentru un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Todireni, județul Botoșani, care a murit în locuința care a luat foc, cel mai probabil, din cauza jarului căzut din sobă.

Incendiul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o locuință din comuna Todireni, iar în casă se afla un bărbat de 70 de ani. Pompierii au depus eforturi uriașe pentru a lichida incendiul care a fost observat și anunțat cu întârziere, potrivit datelor furnizate de ISU Botoșani.

"E ora 6 dimineața, împreună cu colegii mei pompieri voluntari la SVSU Todireni ne întoarcem acasă uzi, obosiți și înghețați de frig după 4 ore de luptă cu focul care a izbucnit la o locuință din satul Todireni. Din păcate, în incendiu a murit și un om. Ar mai fi multe de spus... Stimați locuitori ai comunei Todireni, e sezonul rece, aveți mare grija la sursele de încălzire a locuinței, o clipa de neatenție și nerespectarea normelor elementare de prevenire a incendiilor (curățarea sobelor și a coșurilor de fum) vă poate lăsa pe drumuri sau chiar mai rău", a scris în această dimineață Florin Hritcu.

Apelul a fost înregistrat puțin după ora 2.00. La locul indicat s-au deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială cu apă și spumă, precum și pompierii voluntari din comună. 

Potrivit ISU Botoșani, la sosirea forțelor de intervenție, locuința ardea în totalitate. Bărbatul, care a rămas peste noapte în casa părintească, a fost găsit decedat în interiorul locuinței, aproape de ușa de la intrare. În urma cercetărilor efectuate la fața locului, s-a stabilit că incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui jar căzut din sobă pe materiale combustibile.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
42

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
127

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1302

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....