Cumplit: Femeie înghețată lângă cadavrul fiului ei!

Cumplit: Femeie înghețată lângă cadavrul fiului ei!

O femeie dintr-un sat botoșănean a fost găsită în stare gravă, prezentând hipotermie severă, în timp ce fiul ei, de 40 de ani, era fără suflare în aceeași casă! Probabil că și femeia ar fi avut aceeași soartă cu a fiului ei dacă cei doi nu ar fi găsiți de un frate al bărbatului decedat. 

Joi seară, în localitatea Tudora, vestea a căzut ca un trăsnet peste vecini. Aceștia spun că bărbatul consuma des alcool și mama, în vârstă de 87 de ani, suporta tot și își îngrijea și fiul. 

În seara respectivă, un alt fiu al bătrânei a bătut la ușă, îngrijorat că cei doi nu mai fuseseră văzuți. Bărbatul de 40 de ani era fără viață, iar mama inconștientă și aproape dezbrăcată. 

În urma unui apel la 112, la fața locului a sosit un echipaj de la Ambulanță. Femeia a beneficiat de primul ajutor, fiind transportată la spital. Cadrele medicale spun că bătrâna suferea de hipotermie, dar și afecțiuni cronice, ea fiind internată în stare foarte gravă.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
69

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
85

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
142

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...