CUMPLIT! A lovit un om. A coborât din mașină, a tras victima pe marginea drumului, apoi și-a continuat drumul!

Un bărbat lovit de mașină a fost lăsat să moară ca un câine! Fără să anunțe Poliția sau Ambulanța, șoferul a coborât din mașină, a tras victima pe un pod, apoi a plecat mai departe. Botoșăneanul în vârstă de 54 de ani a murit câteva ore mai târziu, după ce a fost găsit de săteni și cărat până acasă.

CUMPLIT! A lovit un om. A coborât din mașină, a tras victima pe marginea drumului, apoi și-a continuat drumul!

Duminică dimineață, în jurul orei 09.00, poliţiştii Secției Rurale 3 Hlipiceni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 54 de ani, din localitatea Victoria, comuna Hlipiceni, județul Botoșani, a fost găsit decedat, la locuința părinților săi.

Primele verificări efectuate de poliţiti au condus la suspiciunea că bărbatul ar fi fost victima unui accident rutier, produs în seara zilei de 18 februarie.

Cercetările în cauză au fost preluate de către poliţiştii Serviciului Rutier – IPJ Botoșani, aceştia stabilind că, la 18 februarie, în jurul orei 21.00, B. T., de 39 de ani, din comuna Hlipiceni, județul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Germania, pe D.C. 38, în localitatea Victoria, l-a surprins și accidentat pe bărbatul de 54 de ani, care se afla pe partea carosabilă a drumului.

După impact, B.T. a coborât din autoturism, a tras victima pe un pod aflat la o distanţă de trei metri faţă de locul impactului, după care şi-a continuat deplasarea, fără a anunţa poliţia.

În aceeaşi seară, victima accidentului a fost găsită de către trei persoane din localitatea Victoria, pe marginea drumului, în stare de conştienţă şi a fost dusă acasă de către acestea. Ulterior, în dimineaţa zilei de 19 februarie, bărbatul a fost găsit decedat în locuinţă, de către tatăl său.

În cauză continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului, urmând să fie propusă soluţie procedurală.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste mare! Angajații din Botoșani care vor beneficia de majorări salariale!

astăzi, 09:24
16

Este vorba despre specialiștii care lucrează în muzee și biblioteci, angajați care se regăsesc și în instituțiile de cultură din Botoșani.Astfel, din luna aprilie, angajații ...

(P) Ghidul complet pentru amenajarea unei bucătării noi

astăzi, 09:07
24

Amenajarea unei bucătării noi este un proiect plin de provocări și potențial creativ. Fie că te pregătești să construiești de la zero sau să renovezi complet, fiecare aspect al amenajării ...

Poliția din Vatra Dornei, în stare de alertă maximă: Bebeluș găsit mort într-o mașină de spălat!

astăzi, 09:00
293

Mama, în vârstă de 32 de ani, și-ar fi învelit copilul și ar fi încercat să-l ascundă. Tânăra născuse pe 14 martie, acasă, și nu apărea în evidențele med...