Cum și-au bătut joc doi puști de economiile unor bătrâni!

Cei doi, cu vârste de 14 și 16 ani, au intrat în locuința bătrânilor, de unde au furat 11.400 de lei. Imediat au împărțit banii și i-au și cheltuit. Polițiștii din Hlipiceni au aflat că aceasta nu a fost singura lor ispravă.

Cum și-au bătut joc doi puști de economiile unor bătrâni!
În cursul zilei de joi, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 3 Hlipiceni au identificat doi minori, cu vârste de 14, respectiv 16 ani, ambii din comuna Hlipiceni, aceştia fiind bănuiţi de comiterea unor infracţiuni de furt.
 
În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat a rezultat că în noaptea de 5 spre 6 aprilie cei doi au pătruns fără drept într-o anexă aparţinând persoanelor vătămate, de 76, respectiv 80 de ani, de unde au sutras suma de 11.400 de lei. Ulterior, minorii au împărţit suma de bani, pe care au cheltuit-o.
 
Totodată, s-a stabilit că fiecare dintre ei a mai comis câte o faptă de furt, pe raza comunei de domiciliu.

"În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, urmând a se dispune măsuri în consecinţă", a precizat inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
5

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
130

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
107

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...