Criză de nervi cauzată de alcool, soldată cu victime colaterale! Două persoane au ajuns la spital! FOTO
UPDATE!

O femeie şi un bărbat care treceau pe un trotuar din faţa unui bar din municipiul Botoşani au fost agresaţi din senin de un client al localului.

Criză de nervi cauzată de alcool, soldată cu victime colaterale! Două persoane au ajuns la spital! FOTO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

S-a întâmplat luni după-amiază, pe strada Prieteniei din municipiul Botoşani.

Un tânăr de 36 de ani consumase băuturi alcoolice într-un bar situat în apropierea intersecţiei cu strada Primăverii şi, nervos din cale afară, a ieşit de pe terasă, descărcându-şi furia pe primele persoane pe care le-a întâlnit: o femeie de 63 de ani şi un bărbat de 57 de ani, care circulau pe trotuar, fără nicio legătură cu agresorul.

Martorii au sunat la 112, la faţa locului sosind echipaje SMURD, inclusiv cel de terapie intensivă mobilă, care i-au preluat pe femeie şi pe bărbatul agresat, ambii fiind loviţi destul de puternic. Poliţiştii l-au ridicat pe agresor care se află în audieri la Poliţie.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie, deocamdată cercetările au loc sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

UPDATE: Bărbatul lovit cu pumnul de către agresor şi care ulterior a căzut, lovindu-se cu capul de asfalt, este în stare gravă, medicii urgentişti cerând acceptul colegilor de la Clinica de Neurochirurgie de la Iaşi pentru a-l trimite acolo pentru investigaţii de specialitate.

În urma acceptului neurochirurgilor, transferul se va face cu elicopterul SMURD.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
3

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
150

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...

Mailat, eroul de pe Municipal: ”Știu cât muncesc și cât de mult îmi doresc să salvez echipa de la retrogradare!”

astăzi, 10:14
231

Meciul a fost marcat de autogolul lui Gabriel de Moura în minutul 13, care a deschis scorul în favoarea echipei moldovene.În timp ce pentru Dinamo, Astrit Slemani a reușit să e...