Criză de nervi cauzată de alcool, soldată cu victime colaterale! Două persoane au ajuns la spital! FOTO
UPDATE!

O femeie şi un bărbat care treceau pe un trotuar din faţa unui bar din municipiul Botoşani au fost agresaţi din senin de un client al localului.

Criză de nervi cauzată de alcool, soldată cu victime colaterale! Două persoane au ajuns la spital! FOTO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

S-a întâmplat luni după-amiază, pe strada Prieteniei din municipiul Botoşani.

Un tânăr de 36 de ani consumase băuturi alcoolice într-un bar situat în apropierea intersecţiei cu strada Primăverii şi, nervos din cale afară, a ieşit de pe terasă, descărcându-şi furia pe primele persoane pe care le-a întâlnit: o femeie de 63 de ani şi un bărbat de 57 de ani, care circulau pe trotuar, fără nicio legătură cu agresorul.

Martorii au sunat la 112, la faţa locului sosind echipaje SMURD, inclusiv cel de terapie intensivă mobilă, care i-au preluat pe femeie şi pe bărbatul agresat, ambii fiind loviţi destul de puternic. Poliţiştii l-au ridicat pe agresor care se află în audieri la Poliţie.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie, deocamdată cercetările au loc sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

UPDATE: Bărbatul lovit cu pumnul de către agresor şi care ulterior a căzut, lovindu-se cu capul de asfalt, este în stare gravă, medicii urgentişti cerând acceptul colegilor de la Clinica de Neurochirurgie de la Iaşi pentru a-l trimite acolo pentru investigaţii de specialitate.

În urma acceptului neurochirurgilor, transferul se va face cu elicopterul SMURD.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-au stabilit firmele care vor deszăpezi drumurile judeţene!

astăzi, 10:55
78

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Botoșani a desemnat câştigătorii la licitaţia organizată în vederea atribuirii contractelor pentru deszăpezirea drumurilor judeţene pentr...

COMUNICAT "În Parlament se dezbate Strategia de Dezvoltare Teritorială a României – Orizont 2035"

astăzi, 10:11
61

În aceste săptămâni, în Senatul României, în calitate de primă cameră sesizată, se află în dezbatere unul dintre cele mai importante proiecte de lege pentru s...

"Salvat" de polițiști, înainte de producerea unei tragedii pe șosea!

astăzi, 09:12
272

Doar printr-o minune bărbatul nu a produs o tragedie în trafic! În cursul zilei de miercuri, poliţiştii oraşului Săveni au depistat un tânăr de 34 de ani, din  satul ...