Credeați că le-ați auzit pe toate? A adormit la volan într-o intersecţie, în timp ce aştepta culoarea verde a semaforului!

Poliţiştii rutieri au fost solicitaţi să intervină într-o intersecţie, unde şoferii nu mai puteau înainta din cauza unui maşini oprite la semafor.

Credeați că le-ați auzit pe toate? A adormit la volan într-o intersecţie, în timp ce aştepta culoarea verde a semaforului!

   Foto: Arhivă

Un bărbat de 37 de ani, din comuna Axente Sever, judeţul Sibiu, a fost trezit din somn de poliţiştii din Mediaş, după ce a adormit la volan, în timp ce aştepta să se facă verde la semafor. Oamenii legii au stabilit că şoferul băuse.

Surse din cadrul Poliţiei Mediaş au declarat, miercuri, că poliţiştii rutieri din oraş au fost solicitaţi să intervină într-o intersecţie, unde şoferii nu mai puteau înainta din cauza unui maşini oprite la semafor.

Din primele date a rezultat că şoferul maşinii respective a adormit la volan în timp ce aştepta să se facă verde la semafor. Testat cu aparatul etilotest, poliţiştii au stabilit că medieşeanul avea o îmbibaţie alcoolică de 0,69 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, relateaza Mediafax.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului care a condus băut.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...