Copila care a căzut în gol, de la etajul trei, a decedat! FOTO

Copila care a căzut în gol, de la etajul trei, a decedat! FOTO

Fata în vârstă de 16 ani, care a căzut de la etajul trei al unui apartament din municipiul Botoşani, a decedat.

Ea a fost transportată, în noaptea de joi spre vineri, în stare gravă la Secţia de Pediatrie, dar în ciuda tuturor eforturilor medicilor nu a mai putut fi salvată, murind la scurt timp după ce a fost adusă cu ambulanţa.

Adolescenta se afla în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din luna august, anul trecut, şi locuia alături de alte cinci adolescente într-un apartament de pe strada Primăverii, fiind supravegheate de un instructor de educaţie, care stătea cu ele.

Joi seara adolescenta era cu celelalte fete în apartament şi la un moment dat a început să vorbească cu prietenul ei la telefon, şi s-a retras într-o cameră, unde a încuiat uşa. La scurt timp a căzut în gol de la etaj, principala ipoteză a anchetatorilor fiind sinuciderea. 

Conducerea DGASPC Botoşani a declanşat o anchetă internă, în paralel şi poliţiştii făcând cercetări.

“Vom demara o ancheta. Cercetam si analizam imprejurarile care au dus la producerea acestui eveniment. Instructorul de educaţie cu celelalte fete erau în camera de zi, iar fata care a decedat s-a retras la un moment dat într-o cameră, după care a căzut de la etaj. Aşteptăm şi ancheta poliţiei să vedem ce zice", a precizat Dan Şlincu, directorul DGASPC.

Reprezentanţii DGASPC vor încerca să ia legătura şi cu mama fetei, care este plecată în Italia. 

Copila a mai avut şi în trecut tentative de suicid şi urma un tratament cu antidepresive.
VEZI AICI imagini foto de la locul tragediei!
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
831

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
261

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
227

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...